Horoscop saptamanal Varsator 30 – 05 Februarie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Varsator (30 – 05 Februarie 2016)

30 ianuarie nu este o zi in care Varsatorii sa dea frau liber ideilor care le trec prin minte, planurile de viata si activitate pe care le elaboreaza ba nici macar viselor cu care isi alina noptile, meditand la viitorul lor.

Horoscop Saptamanal Varsator

Horoscop Saptamanal Varsator

Contextul astral le da impulsuri dezordonate, disproportionale, in cel mai bun caz, lipsite de spirit practic si realism. Mintea lor e ca un vas in care fierbe mustul. Mai trebuie sa astepte pana cand aceste idei si solutii vor avea valoarea unui vin adevarat.

Intre 31 ianuarie, 1 si 2 februarie, pana la ora 18, cariera unora este pusa din greu la incercare. Pericole la tot pasul provenind din imprudentele lor, din neatentia lor, din credulitatea, din lipsa de experienta sau din necunoasterea profunda a domeniului in care activeaza, de la provocari, atacuri, critici, acuzatii. Rivalii pandesc orice greseala si o taxeaza, mai ales in public. Lupta pentru autoritate, putere, succes, simpatia publicului, increderea oamenilor se joaca acum pe mize mari. Aceasta tendinta se manifesta din plin, in aceasta perioada, doar ca, in aceste zile, ea capata dimensiunea unui conflict de proportii.

Din 2 februarie seara si pana pe 4 februarie, unii nativi ar putea sa apeleze la prieteni sau cunoscuti pentru a fi ajutati, sfatuiti si sustinuti. Au nevoie de solidaritate, de dovezi de prietenie. Nu vor accepta interventiile subrede din punct de vedere legal sau moral, ceea ce este un factor pozitiv. Dar, cu toate acestea, pasi evidenti pe calea unei ameliorari, in aceasta saptamana, nu vor putea face.

Din 5 februarie, ii acapareaza gandurile. Universul lor interior este calat pe toate probleme lor majore de viata pe care incearca sa le puna in ordine, sa le inteleaga si sa le rezolve, de data asta, cu propriile puteri.

Sursa: Horoscop Urania

Avon