Horoscop saptamanal Varsator 30 – 05 August 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Varsator (30 – 05 August 2016)

Pe 30 iulie, continua tendinta manifestata deja, cu o zi inainte, spre divertisment, comunicare, socializare.

Horoscop Saptamanal Varsator

Horoscop Saptamanal Varsator

Intre 31 iulie, 1 si 2 august (pana la ora 4 dimineata), discrete disfunctii organice legate de metabolism, medicatie. Este vorba de o stare de satietate sau de refuz al unor alimente si medicamente sau chiar al unor reactii alergice care indica intoleranta la una dintre componente.
Alte persoane se pot arata morocanoase, lipsite de chef de vorba si dornice sa se elibereze cat mai repede de obligatiile si constrangerile care le limiteaza dispozitia de moment. Comportament mai putin cooperant la locul de munca, unde, unii, pot fi acuzati de individualism sau egoism.

Intre 2 august si 4 august (pana la ora 10:34′), se poate vorbi de un moment important din perspectiva Lunii noi care va da o noua dimensiune si o alta semnificatie relatiilor parteneriale. Etapa este buna, pentru unii poate fi excelenta, soldandu-se cu o victorie intr-o negociere de drepturi sau de interese sau de un context care conduce, intr-un proces, spre o rezolvare fericita. Este vorba de un inceput de drum care isi va pune amprenta pe relatiile parteneriale, pe conflictele sau pe contractele pe care le va incheia un nativ. De aceea, este de luat in calcul un fapt de viata care marcheaza o schimbare importanta, o cotitura in existenta lor.

Atentie, la riscurile asumate in urma unor acorduri la care se ajunge in aceasta perioada si care pot periclita cariera sau renumele in ciuda conditiilor materiale, sociale sau de alta natura, favorabile.

Din a doua parte a zilei 4 august pana pe 5 august, preocupari multiple cu privire la regimul actelor ori la administrarea unor bani si bunuri ce urmeaza a li se incredinta ori, in posesia carora deja se afla, dar regimul lor ridica probleme in continuare. Nota generala este insa una favorabila, de eficienta si legalitate.

Sursa: Horoscop Urania

kalapod.ro