Horoscop saptamanal Varsator 27 – 02 Septembrie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Varsator (27 – 02 Septembrie 2016)

In prima parte a zilei de 27 august, cea care corespunde noptii si primei parti a diminetii, persoanele care traiesc aventuros pot pierde niste bani din dorinta de a-si satisface o placere extravaganta.

Horoscop Saptamanal Varsator

Horoscop Saptamanal Varsator

Starea de spirit va fi una haotica, oglindind, si oboseala trupeasca sau sufleteasca.

Intre 27 august, dupa ora 07:06′, si dimineata zilei de 29 august, pana la ora 11:12′), Varsatorii vor fi, cu sau fara vreun motiv anume, morocanosi, artagosi, fara chef de munca, fara pofta de mancare. Cei in varsta se pot confrunta cu dureri osoase sau articulare.

Din a doua parte a zilei de 29 august pana pe 31 august dupa-amiaza la ora 18:22′), relatiile cu uni parteneri devin „fierbinti” dar asta nu inseamna ca se vor iubi mai mult ci ca se vor certa mai tare. Conflictele vor fi mai zgomotoase, atitudinea lor si mai intransigenta, dorinta de a-si impune punctul de vedere si mai deranjanta pe cei din preajma, inclusiv sot/sotie. Partenerii de afaceri vor dezvolta strategii diferite de abordare a unui subiect comun dar fara sanse de a ajunge la un acord. Perioada radicala pentru cei care sunt implicati in procese. Nu este momentul potrivit pentru nici un fel de despartire, demisie, separare de un colectiv, etc.

Din 30 august, vor avea planeta Venus in tranzit prin casa ideilor superioare ceea ce va avea darul sa-i mai tempereze, sa le dea idei bune, sa-i faca mai rationali si mai inspirati ori mai subtili, calitati cu care se vor descurca mai bine acasa si in lume.

Din seara zilei de 31 august pana la sfarsitul zilei de 2 septembrie, pentru unele persoane, se va contura o perioada intensa care va fi declansata de faza Lunii Noi si a Eclipsei, care se vor produce in casa a VIII-a a beneficiilor materiale de pe urma relatiei cu alte persoane sau institutii, si care vor continua, cu intensitati diferite, inca doua-trei luni. Sansa la mosteniri, donatii, transferuri de bunuri.

Sursa: Horoscop Urania

Originals