Horoscop saptamanal Varsator 23 – 29 Iulie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Varsator (23 – 29 Iulie 2016)

Intre 23 si 24 iulie (pana la ora 15:33′), efort mare pentru a reechilibra o situatie financiara dar cu sanse slabe de reusita. Veniturile, altele decat cele fixe (salariu) sunt fluctuante si nesigure.

Horoscop Saptamanal Varsator

Horoscop Saptamanal Varsator

Destabilizarea baneasca mai poate fi provocata de incurcaturile in care ii baga niste prieteni ori de nevoile, de ultim moment, altele decat cele prevazute, ale copiilor.

Intre 24 iulie (dupa-amiaza) si 26 iulie (pana la ora 18:38′), in discutii, dialoguri si expuneri, Varsatorii vor fi „voinicii” zodiacului. Nimeni nu-i va intrece, context astral excelent pentru evolutia lor in examene, concursuri, preselectii, verificari.

Intre 26 iulie (seara) si 28 iulie (pana la ora 21:17′), conflicte intre rudele unui nativ si sotul sau sotia acestuia in care, de cele mai multe ori, la baza lor sta un interes patrimonial sauo ambitie de nezdruncinat. Unele persoane pot sa nu se simta in largul lor daca detin functii, ranguri si demnitati iar unele masuri legislative ori intreaga atitudine a colaboratorilor si partenerilor sa fie de natura sa-i „bage in corzi”.

Intre seara zilei de 28 si 29 iulie, Varsatorii vor vorbi mai mult decat trebuie, vor comenta sau vor face afirmatii despre prietenii lor care pot fi rastalmacite, vehiculate, creand nervozitate sau provocand din partea acelora puneri la punct neplacute. Tacerea, in acele zile, este de aur. Locul cel mai dificil din harta cerului, pentru intreaga saptamana viitoare, este casa a VII-a, care contureaza un cerc de foc al relatiilor si intereselor, din care va iesi invingator cel mai puternic. Iar acela nu va fi Varsatorul. Sunt de speculat ipostazele in care, in ciuda tuturor ostilitatilor, Varsatorul are dreptate sau este obligat sa-si pledeze cauza. Pentru asta insa nu trebuie sa fie doar vehement ci, mai ales, abil.

Sursa: Horoscop Urania

Matar.ro