Horoscop saptamanal Varsator 17 – 23 Septembrie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Varsator (17 – 23 Septembrie 2016)

In prima parte a zilei de 17 septembrie (pana la ora 07:23′), nativi isi pot face un plan de actiune menit sa le aduca ceva bani, sa le puna ordine in venituri sau sa consfinteasca prin acte legale un drept ce li se cuvinte.

Horoscop Saptamanal Varsator

Horoscop Saptamanal Varsator

Intre 17 septembrie dimineata si 19 septembrie (pana la ora 07:58′), felul de a vorbi, de a se exprima, de a argumenta al nativilor poate fi interesant sau, de la caz la caz si in functie de mediul unde se produce (acasa, in public, la scoala, in mediul academic, in viata politica), original, curajos, convingator, stralucitor sau novator. Este un aspect care favorizeaza elitele care apartin acestei zodii, celor care au o buna pregatire profesionala si o anume maturitate. Mai este favorabil, in general, tuturor demersurilor de natura intelectuala, culturala de inalta tinuta sau cu mesaj umanist.

Intre 19 septembrie dimineata si 21 septembrie (pana la ora 08:53′), unii Varsatori se pot dedica treburilor casnice sau activitatilor concrete.

Intre 21 septembrie dimineata si 23 septembrie (pana la ora 11:34′), context bun pentru cei care desfasoara activitati artistice, creative, interpretative, pentru cei care lucreaza in presa, televiziune, cinematografie, arte ale spectacolului. Acestia se pot dovedi inspirati, profunzi, moderni.

Din 22 septembrie, aceste tendinte vor fi puternic sustinute de Soare care va tranzita casa a IX-a.

Din 23 septembrie, Venus va intra in casa a X-a, dand un ton si un continut astral riscant, uneori chiar dramatic, mai ales pentru cei care au functie si notorietate si care pot deveni subiectul unor dispute publice sau atacuri in interiorul institutiilor in care activeaza menite sa le submineze autoritatea sau chiar sa-i dea jos din functie.

In a doua parte a zilei de 23 septembrie, efort de a impaca rigorile locului de munca cu aspiratiile personale si propriul crez.

Sursa: Horoscop Urania

Vola.ro