Horoscop saptamanal Varsator 16 – 22 Iulie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Varsator (16 – 22 Iulie 2016)

Între 16 și 17 iulie, unii nativi se vor întâlni cu prieteni, cunoștințe, apropiați pentru a pune la punct un proiect, pentru a discuta o chestiune de „metodă” într-o anume privință,

Horoscop Saptamanal Varsator

Horoscop Saptamanal Varsator

fie cu privire la funcționarea grupului din care fac parte și care îi unește prin convingeri și interese comune, fie pentru a reglementa ceva de ordin juridic, administrativ sau de procedură (ori de ritual).
Indiferent de ipostază, s-ar putea ridica problema unei contribuții bănești pe care ei o vor respinge, fie pentru că nu li se pare justificată, fie pentru că li se va părea exagerată.

Între 18 și 20 iulie (până la ora 07:00′), axa celor două case ale sănătății se va afla sub influența puternică a fazei de Lună Plină în Capricorn (casa a XII-a), permițând unor nativi să trăiască într-un chip special acest moment astral.

Unii se vor simți rău fără un motiv anume, alții vor adăuga la o indispoziție de moment și alterarea unei funcții organice, în funcție de vârstă și de tablou clinic personal. Noaptea de 19 spre 20 iulie va fi cea mai încărcată de efluvii și, de aceea, nativii nu trebuie să intre în panică dacă vor avea insomnii, migrene sau disfuncții gastrice.
În cazul altor persoane nu organismul, în latura lui fizică va fi afectat ci în latura lui psihică, sufletească.

Din 20 iulie dimineața până pe 22 iulie, ora 12, situația se schimbă am putea afirma, fără exagerare, de-a dreptul spectaculos, pentru că Luna va începe să le tranziteze zodia natală iar ei își vor reveni, ba, mai mult, trecând de la o extremă la alta, Vărsătorii vor fi niște persoane strălucitoare și active.

Din 22 iulie, după-amiaza, Soarele va tranzita casa a VII-a a relațiilor parteneriale care vor căpăta o importanță specială pentru ei și îi va obliga să reevalueze conflictele de interese în plan public sau profesional în care sunt implicați, declanșând adevărate bătălii pentru dreptate.

Sursa: Horoscop Urania

kalapod.ro