Horoscop saptamanal Varsator 15-21 Octombrie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Varsator (15-21 Octombrie 2016)

Intre 15 si 16 octombrie (pana la ora 18:05′), nativii pot primi informatii socante. Nu toate vor avea aceiasi importanta si acelasi impact asupra vietii lor de fiecare zi. Dar, ele vor ridica semne majore de intrebare asupra legitimitatii unei atitudini, a unei conduite pe care nativii doreau sa o adopte.

Horoscop azi Varsator

Horoscop saptamanal Varsator

Speriati de consecintele acelor optiuni, Varsatorii vor prefera sa renunte la ele, fara sa incerce sa le adapteze sau sa le nuanteze. Intr-un fel, este buna aceasta atitudine categorica de a se desparti de ceva sau cineva, de a refuza o oferta, de a nu da curs unei promisiuni etc. pentru ca riscurilor sunt reale.

Una dintre atributiile fazei de Luna Plina este cea de a dezvalui aspectele ascunse, tainuite ale unor relatii interumane sau ale unor situatii de viata insuficient cunoscute iar ceea ce se va petrece pe 16 octombrie va avea darul acestei „treziri la realizate” care poate veni prin dialog, prin lectura unui document, prin experienta similara a cuiva, printr-o dezvaluire sau printr-un joc al intamplarii care ii va aduce in imediata apropiere a realitatii netrucate.

Risc de incidente, accidente sau intamplari de-a dreptul neverosimile in contextul unor drumuri, calatorii, deplasari, excursii. Din dupa-amiaza zilei de 16 octombrie pana pe 18 octombrie, ora 17:30′, efortul de a impaca contradictiile si neconcordantele intre viata personala, cea a rudelor de care sunt dependenti si viata publica.

Intre 18 octombrie si 20 octombrie, ora 18:29′, vor fi avantajati intelectualii (filosofi, psihologi, sociologi), scriitorii si ziaristii, actorii, interpretii, regizorii si autorii de teatru si film, cei care se exprima in fata unui public prin intermediul ideilor, conceptelor sau al performantei artistice. Intre seara zilei de 20 si 21 octombrie, Varsatorii vor depune efort pentru a se achita de sarcinile de serviciu care li se par prea multe, prea grele sau ei vor fi fara chef de munca.

Sursa: Horoscop Urania

Elefant.ro