Horoscop saptamanal Varsator 13 – 19 August 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Varsator (13 – 19 August 2016)

Intre 13 şi 14 august (până la 7 dimineaţa), dorinţa de a nu fi singuri, de a trăi în mijlocul prietenilor, de a se bucura de viaţă, de a petrece sau de a desfăşura o serie de activităţi (cele mai multe cu scop nobil, nelucrativ)

Horoscop Saptamanal Varsator

Horoscop Saptamanal Varsator

va fi un factor hotărâtor pentru Vărsători de a accepta tot felul de invitaţii la acţiuni şi evenimente publice, de a se implica în iniţiative comune. în acest context, ei pot întâlni persoane importante, cu rang, cu funcţie, care se bucură de încredere şi autoritate publică şi care îi pot ajuta, îi pot lua sub aripa lor ocrotitoare (dacă sunt tineri) sau pot interveni în chip onest şi eficient în beneficiul nativilor.

Intre a doua parte a zilei de 14 august şi 16 august (până la ora 15), Vărsătorii ar putea încerca un respira în acest program încărcat de socializare. Vor dori să se odihnească sau chiar să se izoleze de zgomot, de agitaţie, de risipa de energie la care s-au dedat până atunci.

Intre după-amiaza zilei de 16 august şi 18 august (până la ora 19:35), Luna va străbate semnul lor zodiacal şi-i va pune în situaţia de a fi activi şi dedicaţi persoanei lor cu mai multă responsabilitate. Nu va mai fi vorba despre petreceri, ci de mizele care trebuie onorate cu atât mai mult cu cât, pe 18 august, va fi “Luna lor Plină”, în Vărsător, ceea ce le va aduce posibilitatea de a încheia cu multe dintre premisele de viaţă lansate cu un an în urmă şi de a deschide altele noi. Pentru unii s-ar putea traduce prin victorie, prin succes, pentru alţii poate fi vorba despre o schimbare, uneori radicală, a scopurilor şi a metodelor de a-şi pune în practică visurile şi planurile de viaţă.

Intre seara zilei de 18 august şi 19 august, în funcţie de obligaţiile curente şi de disponibilitatea financiară, Vărsătorii pot face cumpărături de care nu e absolută nevoie şi care nu reprezintă o investiţie, achiziţii din categoria “mi-am făcut o plăcere”, a fost un moft.

Sursa: Horoscop Urania

Avon