Horoscop saptamanal Varsator 06 – 12 August 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Varsator (06 – 12 August 2016)

In ziua de 6 august (pana la ora 20), vor continua o serie de tendinte manifestate de cu doua zile in urma dar care, pe fond, nu sunt noi, ele revenind, in ultimul an, din cand in cand, in prim-planul atentiei nativilor.

Horoscop Saptamanal Varsator

Horoscop Saptamanal Varsator

Este vorba despre venituri, cheltuieli, plati, imprumuturi si administrare a unor sume de bani sau de veghe asupra castiguri de tipul procente, cote parti, redevente, uzufruct etc.

Intre seara zilei de 6 august si 9 august (pana la ora 8 dimineata), nativii vor face efortul sa se linisteasca prin detasare de factorii de stres, alegand refugii culturale (spectacole, auditie muzicala, lectura) sau prin izolare (zile libere petrecute de unul singur, „departe de lumea dezlantuita”).

Din 9 august (dupa ora 8) pana pe 11 august, ora 21, realitatea brutala ii cheama la ordine. Fie, la locul de munca au loc evenimente perturbatoare, fie activitatea in care sunt implicati, indiferent de gradul de raspundere, este atat de solicitanta incat Varsatorii vor trebui sa dea piept cu o serie de probleme care nu le fac placere si sa treaca prin situatii delicate, penibile sau periculoase. Nu va asumati, in mod inutil, riscuri. Nu faceti gesturi de fronda. Pastrati-va calmul si analizati situatia in intreaga ei complexitate. Vor fi lezate relatiile parteneriale, afacerile, contractele si colaborarile unde, la un moment dat, s-a petrecut ceva in neregula ori, in cazuri particulare, in prezent, cineva incearca sa demoleze un proiect sau o cooperare prin sabotarea lor si crearea unor situatii artificiale, bazate pe complicitati vicioase. Cea mai periculoasa zi, 10 august.

Intre 11 august, seara, si 12 august, e randul prietenilor sa treaca prin cercul de foc al acestor tranzite. Varsatorii vor dori sa afle adevarul, sa gaseasca vinovatul, sa faca dreptate. Demersul, mai ales daca, la mijloc va fi vorba de bani, va avea slabe sanse de reusita.

Sursa: Horoscop Urania

Elefant.ro