Horoscop lunar Varsator Octombrie 2016 (horoscop eAstrolog)

Horoscop eAstrolog – Horoscop lunar Varsator Octombrie 2016

Horoscop lunar Varsator

Horoscop lunar Varsator

Dragoste și viața în doi

Soarele, stăpânul casei cuplului Vărsătorului, se află în cea mai mare parte a lunii octombrie 2016 împreună cu Jupiter, Marele Benefic, şi cu vioiul şi curiosul Mercur. Îţi simţi sufletul tânăr şi ai nevoie de spaţii largi, aventuri şi experimente.

Este o lună grozavă pentru călătorii romantice, căutări spirituale alături de omul drag sau descoperirea unor noi faţete ale propriei sexualităţi.

Dacă îți cauţi iubirea, poţi să te îndrăgosteşti în cursul unui voiaj, să-ţi întâlneşti jumătatea în mediul cultural-spiritual sau universitar, sau să te alegi cu o legătură la distanţă.

În octombrie 2016 pari să ai atracţie pentru persoane celebre, bine situate ierarhic sau social, ori care se disting prin talente sau merite deosebite.

Muncă și venituri

Începe să miroasă a toamnă… de succes!

Jupiter, Marele Benefic, îl sprijină pe Saturn, stăpânul Vărsătorului, iar prin casa carierei Vărsătorului trec pe rând Venus, Soarele şi Mercur. Cu alte cuvinte, îţi suflă vântul în pânze.

Apar noi oportunităţi, cel mai probabil legate de străinătate sau de colaborări la distanţă, înfloresc eventualele afaceri care au tangenţă cu internetul, ai parte de călătorii profitabile, ai noroc la examene şi spor în studii sau cercetări.

Se poate, chiar, să publici o lucrare sau să te remarci cumva în comunitatea culturală. În plus, te bucuri de popularitate.

Financiar, te descurci foarte bine atâta timp cât ai socotelile limpezi, cinstite, la vedere.

Formă fizică și moral

Te simţi în formă şi eşti destul de optimist(ă). Ai însă mintea cam agitată, este posibil să te simţi nelinişti(ă) sau să ai probleme cu somnul.

Dacă ai o tendinţă către adicţii, ai grijă, fiindcă se poate accentua!

Este recomandat să te fereşti de pericole ascunse, de contaminări sau intoxicaţii şi de accidente în deplasare (pe jos, cu maşina, cu bicicleta, cu rolele etc).

Sfatul eAstrolog.ro pentru Vărsător în octombrie 2016

Ţine-te departe de bârfe, comploturi şi aranjamente de culise!

Sursa: Horoscop lunar

kalapod.ro