Horoscop lunar Varsator martie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Varsator Martie 2016

Horoscop lunar Varsator

Horoscop lunar Varsator

Începând cu 5 a lunii, v-ar putea veni multe idei despre cum anume vă puteți rotunji veniturile ori valorifica economiile și posesiunile. Din 6 încolo, viața voastră socială se poate anima vizibil, integrându-vă într-un anturaj nou ori apărând noi fețe în cel frecventat deja. Dacă se ivește în zilele de 11 sau 12 o şansă de a face bani rapid și ușor, gândiţi-vă mai bine dacă să-i daţi curs.

Din 12 încolo, aţi putea începe să vedeţi rezultatele strategiilor de îmbunătățire a bugetului. Totuși, nu vă speriaţi dacă în zilele de 15 și 16 cheltuielile depășesc puţin câștigurile. Ţineţi-vă o evidență clară a finanțelor personale în intervalul de zile 20-22 pentru că aţi putea pierde bani fără a sesiza decât atunci când aveţi mai mare nevoie de ei. Ţineţi lucrurile sub control!

După data de 22 a lunii, abilitățile voastre de comunicare și socializare se pot îmbunătăți vizibil, semn cum că puteţi participa la interviuri de angajare, programat întâlniri de afaceri ori negociat contracte. În zilele de 25 și 26, v-aţi putea confrunta din nou cu mici lipsuri financiare, dar dacă nu risipiţi banii, impasul nu va fi unul mare.

Sursa: Horoscop lunar

Originals