Horoscop lunar Varsator Mai 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Varsator Mai 2016

Horoscop lunar Varsator

Horoscop lunar Varsator

Horoscop Lunar Relaxare si Dissitracţii.

Relaxasre şi distracţii
Un cer plin de planete din sociabilul Taur vă va ajuta să vă relaxaţi. Această zodie de pământ e mare amatoare de plăceri lumeşti, iar pentru că Venus rămâne aici până pe 24 mai, nu e greu să ne imaginăm că vă veţi relaxa cu un pahar în mână. Faceţi-vă singuri o favoare şi încercaţi să staţi departe de computer şi de telefon. Măcar pentru o vreme.

Horoscop Lunar Indragostiţi si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Dacă sunteţi singuri, căutaţi pe 24 mai ocazia de a intra în legătură cu un suflet înrudit care vă atrage din multe puncte de vedere, dar mai ales pe plan intelectual – care se află pe primul loc în lista dumneavoastră de calităţi. Venus intră în Gemeni, casa a cincea, aducând cu sine noi tovarăşi de distracţii cu opinii concrete.

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Venus este foarte puternică în Taur, unde rămâne până pe 24 mai. Ea recunoaşte calitatea atunci când o vede, şi pentru că îşi petrece timpul în casă a patra, a căminului şi familiei, e posibil să recurgeţi la puşculiţă pentru rezolvarea unei probleme domestice – dar pariez că asta n-o să vă deranjeze deloc.

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Jupiter şi Saturn vor forma o cuadratură pe 26 mai, creând tensiune între casele a opta şi a unsprezecea. în casă a opta sunt gestionate finanţele comune şi împrumuturile. Dacă aveţi nevoie de o ipotecă sau de un împrumut rambursabil în rate, nu depuneţi cererea în această perioadă. în ziua de 30 mai lucrurile vor sta cu totul altfel.

Zele favorabile : 1, 2, 10, 13, 16, 20, 24
Zile nefavorabile: 4, 5, 25, 26, 27

Sursa: Horoscop lunar

Avon