Horoscop lunar Varsator Iunie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Varsator Iunie 2016

Horoscop lunar Varsator

Horoscop lunar Varsator

Horoscop Lunar Relaxare şi Distracţii.

Relaxare şi distracţii
Nu veţi dormi prea mult luna aceasta, dar vă veţi distra din plin. Casa a cincea, a partenerilor de distracţii, va găzdui un grup de planete isteţe şi rapide din Gemeni, toate fiind hotărâte să vă distreze mintea şi să vă menţină trupul activ. Petrecere frumoasă!

Horoscop Lunar Indragostiţi şi prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Universul e pe cale să trimită o paradă a planetelor din Gemeni în casă a cincea, a idilelor, aşa că puteţi face o alegere. Gemenii reprezintă o zodie de aer, cerebrală, căreia îi place să discute şi să înveţe. Există şansa ca măcar o persoană să vă stârnească interesul din punct de vedere intelectual – o condiţie obligatorie pentru a trece şi la alte niveluri.

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Lună Nouă de pe 5 iunie va face echipă cu două cuadraturi orientate spre acţiune, provocând o cheltuială neaşteptată şi posibil legată de copii. S-ar putea să fiţi nevoiţi să-i scoateţi din încurcătură. Pe de altă parte, dacă nu purtaţi această discuţie pentru prima dată, poate că e timpul pentru măsuri severe izvorâte din iubire.

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Categoricul Marte revine la mişcarea directă pe 29 iunie, în timp ce se află în casă a zecea, a carierei şi a problemelor profesionale. El poartă straiele Scorpionului, iar asta înseamnă că se desfăşoară o anumită luptă pentru putere – dar există şi alte opţiuni mult mai atrăgătoare. I-aţi atras atenţia unei persoane sexy şi sus-puse? O creştere a salariului aşteptată de multă vreme?

Zile favorabile 8,12, 13, 19, 27
Zile nefavorabile 1,2,3, 4. 24, 25

Sursa: Horoscop lunar

Originals