Horoscop lunar Varsator Iulie 2016 (horoscop eAstrolog)

Horoscop eAstrolog – Horoscop lunar Varsator Iulie 2016

Horoscop lunar Varsator

Horoscop lunar Varsator

Dragoste și viața în doi

Luna iulie 2016 începe modest pentru viața sentimentală a Vărsătorilor. Probabil că responsabilitățile îți lasă prea puțin timp pentru a întreține o viață relațională după placul tău.

Mai este posibil să te simți cumva subordonat(ă) partenerului/partenerei sau să ai de-a face cu cineva care îți este superior ierarhic. Nu este exclusă o idilă la locul de muncă.

După 12 iulie 2016 climatul relațional se schimbă vizibil în bine. Venus, planeta iubirii și a bunei înțelegeri, intră în casa cuplului Vărsătorului, urmată la două zile de Mercur. Viața relațională a Vărsătorilor este marcată acum de șansă, afecțiune, armonie și comunicare.

Pe 22 iulie 2016 ajunge și Soarele în casa cuplului Vărsătorului, așa că ultimele zile ale lunii aduc cele mai importante și, sperăm, cele mai fericite momente.

Muncă și bani

Marte și-a reluat mersul direct în casa carierei Vărsătorului, așa că în iulie 2016 pornește decis și alert în linie dreaptă către atingerea scopurilor. Se revigorează ambițiile, simțul competiției, inițiativa și dorința de acțiune. Te simți ca un luptător de elită care trebuie să cucerească o redută.

Tranzitul Soarelui prin casa muncii Vărsătorului până pe 22 iulie 2016 te ajută să-ți pui în valoare aptitudinile și competențele, îți sporește autonomia de lucru și productivitatea.

Venus și Mercur se află, de asemeni, în casa muncii Vărsătorului, până pe 12, respectiv 14 iulie, făcând munca mai plăcută și reliefându-ți talentele și inteligența.

Financiar, luna iulie 2016 este generoasă cu Vărsătorii, dar trebuie să te ferești de risipă și neglijență.

Formă fizică și moral

Într-un fel sau altul, iulie 2016 atrage atenția Vărsătorilor asupra sănătății și a stilului de viață. În rare cazuri, ar putea fi vorba despre boală, dar cel mai probabil este vorba despre inițiative deliberate, menite să-ți îmbunătățească tonusul.

Luna iulie este favorabilă investigațiilor și tratamentelor medicale, terapiilor și îngrijirilor legate de igienă și frumusețe.

Sursa: Horoscop lunar

kalapod.ro