Horoscop lunar Varsator februarie 2016

Horoscop lunar Varsator

Horoscop lunar Varsator

Unele frustrări, nemulțumiri, griji sau evenimente neplăcute din trecut vă pot împinge să vorbiţi și să vă purtați într-un fel care nu vă face cinste între zilele de 4 și 7 februarie. Dar dacă acordaţi timp meditației și introspecției din data de 5 până în data de 7, rezultatele pozitive se vor vedea chiar în intervalul de zile 9-11 februarie. Este important așadar să vă puneţi ordine în gânduri și să învăţaţi să vă controlaţi impulsurile.

După data de 14 februarie, s-ar putea să fiţi mai comunicativi decât de obicei, reușind, cu puțin efort, să vorbiţi pe limba oricui, fapt care vă face mai populari decât în mod normal. Începând cu data de 17, șarmul și carisma voastră caracteristice sunt potențate de astre, semn cum că aţi putea exercita o mare putere de atracție în a doua și a treia decadă a lunii februarie. Revitalizaţi-vă viața socială.

Într-una din zilele de 27, 28 și 29 este imperios necesar să vă ţineţi o evidență cât se poate de clară a bugetului vostru întrucât aţi putea pierde bani fără să vă daţi seama, constatând abia atunci când este prea târziu. De asemenea, bine ar fi să vă gândiţi de două ori înainte de a vă învesti economiile sau a vă pune posesiunile la bătaie pentru o idee de afacere fără nicio garanție.

Sursa: Horoscop lunar Varsator

Avon