Horoscop lunar Varsator August 2016 (horoscop eAstrolog)

Horoscop eAstrolog – Horoscop lunar Varsator August 2016

Horoscop lunar Varsator

Horoscop lunar Varsator

Dragoste și viața în doi

Cu Soarele în casa cuplului Vărsătorului, este clar ce valori primează în luna august 2016.

Da, viața relațională este pe primul loc, iar persoana iubită se situează în centrul existenței tale. Prezența Soarelui în casa cuplului generează o mai mare deschidere sufletească, o mai mare nevoie de a cuceri, de a împărtăși, un impuls mai accentuat de a face cât mai multe lucruri împreună cu celălalt.

Eclipsa de Lună (pentru astrologi, este un caz particular de opoziție Soare-Lună) care are loc în august 2016 pe axa Vărsător-Leu, subliniază cu linie groasă importanța raporturilor “eu-tu”, dar poate evidenția și unele puncte fragile din relațiile Vărsătorilor.

Poziția lui Venus, planeta cuplului Vărsătorului, îndeamnă și ea la analiză și reflexie.

Muncă și bani

Marte, stăpânul casei carierei Vărsătorului, iese pe 2 august 2016 din casa carierei, în care a pus anumite mecanisme în mișcare luna trecută. Dar Marte nu slăbește nicidecum ritmul, fiindcă intră în casa a unsprezecea a Vărsătorului, unde îl întâlnește pe Saturn, stăpânul tradițional al zodiei tale. Întâlnirea dintre Marte și Saturn este motivantă și se poate solda cu realizări deosebite.

Așadar, în august 2016 ai la îndemână toate resursele necesare pentru a-ți îndeplini scopurile profesionale: susținere, protecție, circumstanțe favorizante și noroc. Ai succes îndeosebi în activitățile de grup, iar colaborările și munca de echipă sunt la ordinea zilei.

Financiar, august 2016 este dinamic, dar riscant. Din cauza apropiatei retrogradări a lui Mercur într-una dintre casele banilor Vărsătorului, ar fi preferabil să lași deciziile majore pentru octombrie.

Formă fizică și moral

În august 2016, Vărsătorii debordează de energie și dinamism. Se poate, însă, să te ambalezi cam tare, să dai dovadă de impulsivitate, grabă și lipsă de prevedere și să manifești o tendință către excese.

Mai este posibil să te implici în prea multe, consumându-ți fără cruțare forțele și expunându-te unui stres accentuat.

De asemenea, ai tendința de a considera că n-ai timp să te ocupi de sănătate, ceea ce este o greșeală.

Sursa: Horoscop lunar

Originals