Horoscop lunar Varsator Aprilie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Varsator Aprilie 2016

Horoscop lunar Varsator

Horoscop lunar Varsator

Horoscop Lunar Relaxare si Distracţii.

Relaxare şi distracţii
Venus pătrunde pe 5 aprilie în casă a treia, adică în Berbec. Această casă se referă la modul în care vorbim – şi la persoana cu care vorbim -, aşa că o astfel de energie fermecătoare aflată într-o zodie categorică vă face să staţi la taclale aproape cu toţi cei care vă ies în cale. în plus, sunteţi foarte convingători. Zâmbiţi frumos şi susţineţi-vă cauza.

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Luna îl va contacta pe impulsivul şi pătimaşul Marte pe 25 aprilie chiar în casă a unsprezecea, a prietenilor şi a afilierilor de grup. Dacă sunteţi singuri, e posibil ca prietenul unui prieten să vă atragă atenţia, iar pentru că aceste două planete se află în incandescentul Săgetător – ei bine, să zicem că treaba merge ca pe roate.

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Mercur pătrunde în Taur pe 5 aprilie, adică în casă a patra, a problemelor familiale. Dacă aveţi de gând să vă cumpăraţi o casă, alegeţi-o în jurul datei de 14 aprilie, când un pont primit de la un vecin vă poate conduce la uşa noii dumneavoastră locuinţe.

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Dacă unul dintre copii are un comportament inadecvat, trebuie să-l pedepsiţi, deşi vă displace acest lucru. Programaţi pedeapsa pe 30 aprilie, când Luna din Vărsător va formă cu Saturn un sextil favorabil şi veţi putea găsi o cale corectă şi rezonabilă de a pedepsi delictul comis.

Zile favorabile: 2,3, 5, 12, 29
Zile nefavorabile: 4, 6, 10, 15, 16, 17

Sursa: Horoscop lunar

 

kalapod.ro