Horoscop saptamanal Taur 30 – 06 Mai 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Taur (30 – 06 Mai 2016)

Intre 30 aprilie si 1 mai, pana la ora 17, desi pentru romani va fi vorba de zile libere si de sarbatoarea pascala, de cufundarea intr-un alt registru de viata, unii vor continua sa se gandeasca la plasamentul lor profesional, social sau la prezenta lor intr-un context public, prin minte trecandu-le tot felul de solutii indraznete sau rupte de realitate: un fel de a se ipostazia in roluri nepotrivite ori disproportionate cu vocatia si competenta lor.

Horoscop Saptamanal Taur

Horoscop Saptamanal Taur

Intre 1 mai dupa-amiaza si 3 mai, pana la ora 19, posibile intalniri placute sau secvente ale zilei petrecute intr-o companie agreabila, prietenoasa, deschisa, aducatoare de multumire si satisfactie sufleteasca. Nu la fel de cald se va dovedi a fi capitolul relatiilor sentimentale, unde, efortul nativilor de pace, bine si armonie poate fi stricat de comportamentul naravas al celui drag.

Perioada cuprinsa intre seara zilei de 3 mai si 5 mai, pana la ora 19, seamana cu o baricadare interioara. Desi le-ar place sa fie activi, eficienti, deschisi in fata evenimentelor, din motive numai de ei stiute, din motive de sanatate sau din spaime legate de viitorul locului de munca, Taurii vor da in clocot; dar, acea fierbere interioara va fi un consum inutil de energie pentru ca vor macina aceleasi ganduri, vor analiza aceleasi probleme ramanand captivii acelorasi nemultumiri.

Incepand cu seara zilei de 5 mai, pana la sfarsitul zilei de 6 mai, nativii vor trai sub impactul fazei de Luna Noua care se va produce pe semnul lor zodiacal, pe 6 mai, si care va inchide un circuit de evenimente si conjuncturi, deschis cu un an in urma, inaugurand un alt ciclu astral care, producandu-se pe casa I a cerului lor astral, va privi evolutia persoanei si personalitatii lor. Etapa reprezinta si un bun prilej de a face ajustarile necesare cu privire la ideile pe care si le-au facut despre oameni, lucruri si intamplari, despre idealurile si dorintele lor precum si despre sentimentele ce-i anima.

Sursa: Horoscop Urania

 

Originals