Horoscop saptamanal Taur 30 – 05 August 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Taur (30 – 05 August 2016)

Pe 30 iulie, continua dialogurile pe teme banesti sau patrimoniale. Intre 31 iulie, 1 si 2 august (pana la ora 4 dimineata), perioada sobra, in care Taurii vor fi retinuti, discreti, putin dispusi sa se piarda in conversatii.

Horoscop Saptamanal Taur

Horoscop Saptamanal Taur

Mai poate fi, pentru unii, o perioada a aprofundarii si consolidarii unor cunostinte ori de pregatire intensa in vederea sustinerii unui examen (mai ales daca este nevoie de multa materie care trebui memorizata).

Drumurile vor fi, in general, mai scurte decat si-au propus initial sau vor fi facute in conditii care nu le fac mare placere ori survin intr-un moment incarcat, in care, numai de asta nu aveau nevoie.

 Intre 2 august si 4 august (pana la ora 10:34′), Taurii vor prelua conducerea in familie, se vor impune in fata rudelor prin idei, solutii sau implicare. Cei care au un motiv justificat vor fi mandri de numele pe care-l poarta, de familia din care provin si care va arunca asupra lor un val de incredere, de pretuire sau de notorietate ceea ce le va prii.

Luna Noua din 2 august poate marca o etapa noua in viata de familie sau la nivelul patrimoniului pe care il detin.

Din a doua parte a zilei 4 august pana pe 5 august, bucuriile simple, jocurile si distractiile vor fi marcate de pragmatism ori de preocupari terre – à- terre care, in afara de placeri, le aduc si un beneficiu material, de exemplu, jocurile pe bani, speculatiile financiare, pariurile etc.
Nativii vor beneficia de prezenta planetelor Mercur si Venus intr-un semn de Pamant, care va fi in armonie cu natura, tot de Pamant, a zodiei lor; astfel, ei se vor putea stabiliza in trairi, emotii si reactii.

Din 5 august pana pe 30 august, vor fi active premizele astrale favorabile conceperii unui copil, unei nasteri usoare si fericite sau a unor etape de viata sentimentala care sa le aduca satisfactie sufleteasca si implinirea sperantelor.

Sursa: Horoscop Urania

Vola.ro