Horoscop saptamanal Taur 28 – 03 Iunie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Taur (28 – 03 Iunie 2016)

In ziua de 28 mai, Taurii vor simti nevoia sa faca ceva deosebit, sa se remarce printr-o atitudine, o opinie, o initiativa, sa fie „vizibili”.
Horoscop Saptamanal Taur

Horoscop Saptamanal Taur

Dar tendinta este nu tocmai confortabil sustinuta de tranzite, fiind alimentata de vanitate, de dorinta de a da o replica cuiva, de a demonstra ceva sau de a lansa un avertisment la adresa unui rival. Mai indicat ar fi sa se abtina.

Intre 29 si 30 mai, se anunta secvente placute de viata petrecute alaturi de prieteni. Momente de delectare alaturi de cunoscuti. Pentru unii, dorinta de a se distra se va lovi de neputinta de a cheltui pe cat si-ar dori, in acele momente. Perioada este bogata in impulsuri astrale amestecate: unele importante, altele care tin de domeniul fleacurilor, unele justificate, altele subiective sau nascute din egoism. Discutiile pe tema unui beneficiu material sau al unui ajutor moral, protectie sociala, se pot lovi de unele conditionari personale legate de copii sau de persoanele dragi inimii lor. Desi unii s-au pregatit pentru niste discutii de principiu importante, problemele lor nu se pot rezolva in aceasta saptamana pentru ca vor fi prea multe cuadraturi si opozitii care ridica piedici importante pe de alta parte saptamana este dominata de volatilitatea si instabilitatea dialogului astral unde iluziile se amesteca cu dorintele inoportune iar interesele banesti se lovesc de cadrele legislative dezavantajoase sau chiar descurajante.
Intre 31 mai si 1 iunie, Taurii isi vor reprima o serie de ganduri, se vor abtine sa se pronunte intr-o discutie, vor evita sa ia decizii, preferand sa se confrunte cu ideile lor in forul interior.
Intre 2 si 3 iunie, se contureaza un rastimp mai stabil, mai prielnic lor pentru a se calma si reorienta. In preajma lor vor circula tot felul de solutii pe care vor incerca sa le incorporeze planului lor initial dar, deja, se contureaza un factor de respingere sau de subminare, provenind de la Marte, care a intrat pe 27 mai in casa rivalitatilor, dusmanilor deschisi, a tuturor pericolelor ce provin din relatiile parteneriale.
Originals