Horoscop saptamanal Taur 27 – 02 Septembrie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Taur (27 – 02 Septembrie 2016)

In prima parte a zilei de 27 august, discutii despre bani, mai ales cu copiii sau cu o persoana draga care profita sau abuzeaza de veniturile nativului.

Horoscop Saptamanal Taur

Horoscop Saptamanal Taur

Sobrietate, discretie, tacere, distanta sau chiar rezerva adoptate ori de cate ori Taurii vor trebui sa vorbeasca, sa se exprime in public sau sa faca declaratii. Risc de trac sau inhibitie in fata unor examinatori.

Intre 27 august, dupa ora 07:06′, si dimineata zilei de 29 august, pana la ora 11:12′), mici nemultumiri starnite de activitatile curente care privesc casa, gospodaria si relatiile de familie. Nativii pot face pe autoritarii sau pe hiper – exigentii in „fleacurile domestice”.

Din a doua parte a zilei de 29 august pana pe 31 august dupa-amiaza la ora 18:22′), viata acestor nativi poate cunoaste accente puternice, diferite in functie de varsta si statut social: unii pot avea probleme cu iubitul/iubita, altii cu copiii. Este mai greu de anticipat cata satisfactie personala vor avea de pe urma unor petreceri de tipul „nunti, botezuri, cumetrii” pentru ca, pe casa a V-a, se vor petrece, in cascada, cele mai importante evenimente astrologice ale momentului, dand unora posibilitatea sa se afirme fara cenzura iar altora impunandu-le limitari, marginalizari sau situatii delicate. Indiferent de nuanta in care vor fi traite aceste momente, se va impune nevoia de a se pune ordine in dezordinea mai veche sau in crea creata pe moment.

Din seara zilei de 31 august pana la sfarsitul zilei de 2 septembrie, Taurii vor incepe sa simta influenta pozitiva a Guvernatorului lor, Venus, care va intra din 30 august in casa muncii si a sanatatii, devenind, astfel, un sprijin si un protector de forta mica sau medie dar, eficient, si, prin asta, necesar. Posibile ameliorari ale starii de sanatate alterate cu ceva vreme in urma (in principiu, in ultimul an).

Sursa: Horoscop Urania

Originals