Horoscop saptamanal Taur 22-28 Octombrie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Taur (22-28 Octombrie 2016)

Pe 22 octombrie, Taurii vor fi rezervati, interiorizati, preocupati de solutionarea unor ipostaze de viata sufleteasca sau de constiinta care nu le dau pace. Sunt de evitat sau de abordat cu mare grija deplasarile lungi, drumurile istovitoare, calatoriile pe apa sau cu mijloace specifice (ambarcatiuni de transport ori de agrement) precum si drumetiile montane.

Horoscop Taur

Horoscop saptamanal Taur

Pentru ca nu vor fi in forma, Taurii ar trebui sa evite sa se pronunte public, transant, cu privire la chestiuni delicate de politica, religie sau morala. Posibila inhibitie sau prestatie sub nivelul pregatirii lor reale in contextul verificarii cunostintelor profesionale.

Pe 23, 24 si 25 octombrie (pana la ora 06:17′), pe fondul intrarii Soarelui si a planetei Mercur pe 23 si, respectiv, pe 24 octombrie, in casa a VII-a a relatiilor parteneriale, se va instaura o perioada de tensiune intre soti, partenerii de orice fel, asociatii in afaceri. Dusmaniile vor capata amploare iar rivalitatile se vor exprima prin intrigi, acuzatii bazate pe denaturarea adevarului si rastalmaciri.

Perioada de risc sporit, de acum pana pe 12 noiembrie a.c., sa cada victima unor inscenari sau calomnii. Atentie la posibilii martori mincinosi sau la viciile produse in regimul actelor oficiale si al probelor pe baza carora se desfasoara o ancheta, un proces ori o pledoarie (pierdere, sustragere, masluire, tainuire, ascundere, distrugere din rea-credinta), fapte care vor ramane nedescoperite pana in ianuarie/februarie 2017.

Intre 25 octombrie (dimineata) si 27 octombrie (pana la ora 16:57′), tendinta generala este de a elimina indoielile cu privire la o persoana draga sau la caracterul unui prieten. Intre 27 octombrie (dupa-amiaza) si 28 octombrie, Taurii se vor confrunta cu un stres pronuntat. Vor face un mare efort sa nu dea frau liber trairilor care-i fac sa „fiarba”. Si, ca sa le treaca durerile de cap, insomniile si nervozitatea, vor recurge la calmante.

Sursa: Horoscop Urania

Matar.ro