Horoscop saptamanal Taur 21 – 27 Mai 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Taur (21 – 27 Mai 2016)

Tranzitul zilei de 21 mai va pune in evidenta criteriile divergente de operare intr-un camp relational, despre care ei insisi nu sunt lamuriti nici ca utilitate, nici ca oportunitate a momentului, nici ca solutie de viitor. In aceasta zi, isi va face intrarea tot in casa a VII-a, Luna Neagra.

Horoscop Saptamanal Taur

Horoscop Saptamanal Taur

Ea va stationa in acest sector pana pe 14 februarie 2017 si, abia intrata in aceasta zodie, va incepe sa rascoleasca relatiile si premizele unor colaborari, cu atat mai mult cu cat, pe 27 mai, tot aici, va reveni, in miscarea lui retrograda, Marte, care va parasi aceasta casa abia pe 2 august a.c.

Noaptea de 21 spre 22 mai le aduce influxurile Lunii Pline care va opera pe casa banilor si avantajelor materiale legate de strainatate prin intermediul oamenilor, colaboratorilor, rudelor sau institutiilor care ii sustin, ce putin pentru moment, iar pe 24 mai dimineata, Venus, Guvernatorul acestor nativi, va parasi zodia lor natala, respectiv domiciliul in care s-a aflat pana acum, si va intra in casa banilor, unde, alaturi de Soare, va patrona cateva secvente cu vocatie de castig.
Mercur va fi un bun sfatuitor si un aliat in toate gandurile si planurile cu miza personala, incepand cu 23 mai cand el va reveni la mersul direct, ceea ce va fi un beneficiu pentru Tauri, care nu vor mai oscila sau nu se vor mai bloca de detalii, in efortul de administrare a propriei persoane.

Din dimineata zilei de 24 mai si pana pe 26 mai (ora 17), se va instaura un regim de cumpatare in cheltuieli, de preocupari administrative fata de venituri. Trigonul regal sustinut de cele trei planete aflate in tranzit prin cele trei semne de Pamant poate accentua curiozitatea si dorinta de invatare sau de aprofundare a unor cunostinte necesare lor in cariera sau doar cu scop recreativ, de imbogatire mentala, intelectuala, artistica sau sufleteasca.

Din dupa-amiaza zilei de 26 pana pe 27 mai, se coaguleaza premizele unor ostilitati in plan public, profesional sau partenerial care se vor acutiza, de acum pana in august, in repetate randuri.

Sursa: Horoscop Urania

Avon