Horoscop saptamanal Taur 18 – 24 Iunie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Taur (18 – 24 Iunie 2016)

Intre 18 si 20 iunie (pana la ora 14), cele mai importante evenimente vor fi cele determinate de problemele banesti sau de aspectele cu pondere in existenta lor actuala sau de viitor care privesc un beneficiu, castigurile sau posesiunile materiale pentru a caror realizare fac eforturi de ordin legal doar ca, pe directia caselor II – VIII, se vor ridica blocaje sau neputinte personale (nu e de competenta lor ci a unei institutii, se vor lovi de un cadru legislativ, etc.).

Horoscop Saptamanal Taur

Horoscop Saptamanal Taur

Apogeul acestor restrictii se va produce in ziua de 20 iunie, cand se va produce faza de Luna Plina in Sagetator. Din dupa-amiaza zilei de 20 iunie pana pe 22 iunie, Taurii vor lua cunostinta de un context nou in planul comunicarii, al schimbului de idei si informatii, al drumurilor sau al unor etape ce tin de pregatirea scolara si profesionala, determinate de tranzitul planetei Venus (din 18 iunie) si al Soarelui (din 21 iunie), ceea ce ii va obliga sa faca fata unor indispozitii de moment. Uneori, asupra lor se va abate lipsa de interes pentru o activitate: nu vor avea chef de de discutii, vor fi mai retrasi, mai interiorizati, mai meditativi sau mai putin dispusi sa le marturiseasca altora detalii de viata personala. Daca in plan relational aceasta discretie poate fi salutara, cand va fi vorba de sustinerea unor examene aspectul nu va fi favorabil pentru ca, de exemplu, chiar si cei bine pregatiti ar putea evolua sub nivelul pregatirii lor scolare, universitare sau profesionale.

Intre 23 si 24 iunie, perioada dificila pentru postura publica a nativilor care au functii si responsabilitati si care pot fi contestati sau spre care se pot indrepta acuzatii si comentarii depreciative formulate de rivalii declarati ori de dusmanii care actioneaza prin interpusi. Perioada delicata si periculoasa pentru abordarile parteneriale. Conflicte mocnite in plan conjugal. Risc de a fi tradati de martori sau pacaliti in desfasurarea unor procese.

In preajma zilei de 24 iunie se pot produce evenimente s-au se pot contura situatii de viata importante (conceperea sau nasterea unui copil, stabilizarii unei relatii afective).

Sursa: Horoscop Urania

kalapod.ro