Horoscop saptamanal Taur 16 – 22 Iulie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Taur (16 – 22 Iulie 2016)

Între 16 și 17 iulie unele persoane se vor gândi cum să procedeze ca să facă bani din bunurile lor sau ale familiei lor.

Horoscop Saptamanal Taur

Horoscop Saptamanal Taur

Între 18 și 20 iulie (până la ora 07:00′) se conturează elementele unor corespondențe între idealuri, planurile înalte și o activitate de creație, dacă aceasta este la îndemâna nativului prin talent personal, pregătire sau exercitarea unei meserii în domeniul artistic. Astfel, unele idei mai vechi se pot netezi evoluând spre o idee clară, iar Taurii pot face pași spre materializarea lor. Dar soluțiile pentru care vor opta nu sunt dintre cele care se cheamă „cale bătută”. Dimpotrivă, ele vor impune un sacrificiu (material, moral sau de convingere) precum și adoptarea unor teorii, stiluri și idei noi. Dacă nu vor renunța la vechi, la trecut, la banalitatea lucrurilor obișnuite, Taurii nu vor progresa.

La începutul zilei de 20 iulie se va produce faza de Lună Plină în Capricorn vizând chiar aceste domenii. Din 20 iulie dimineața până pe 22 iulie, ora 12, se vor pune probleme legate de funcție și carieră care vor purta amprenta cuadraturilor și opozițiilor dinspre Leu (locuit din 22 de trei planete – Soare, Venus, Mercur) și dinspre Scorpion unde evoluează Marte și Luna Neagră, care, cu toatele, vor spori vigoarea unor antipatii și rivalități.
Nativii s-ar putea înfuria sau, după caz, se vor amărî în funcție de replicile pe care le vor primi la inițiativele sau proiectele lansate.

În a doua parte a zilei de 22 iulie se vor contura tendințe spre împăcare sau spre alt tip de abordare a relațiilor personale: mai calde, mai sincere, mai senine, mai tandre. Dar sectorul casei a X-a este locuit de trei posturi astrale aflate în mișcare aparent retrogradă care nu vor permite valorificarea acestor intenții frumoase. În plan sentimental, posibile dezamăgiri sau concluzii care îi vor pune pe gânduri

Sursa: Horoscop Urania

Originals