Horoscop saptamanal Taur 15-21 Octombrie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Taur (15-21 Octombrie 2016)

Intre 15 si 16 octombrie (pana la ora 18:05′), activitatile legate de locul de munca precum si toate gandurile, proiectele ori relatiile care privesc acest sector zodiacal sunt traite intens. De la caz la caz, unii pot purta discutii la locul de munca, altii pot face demersuri pentru a rezolva acest capitol. Nota generala este de intrare in legalitate, de asigurare a unui cadru juridic necesar desfasurarii oricarei activitati platite.

Horoscop Taur

Horoscop saptamanal Taur

In planul sanatatii, se intrezaresc premizele unei echilibrari, unei refaceri a organismului dupa incercari (boala, interventie chirurgicala). Aspectul astral favorizeaza convalescenta si reechilibrarea psihica. Doar ca, ziua de 16 octombrie le poate aduce o surpriza: sa afle ceva nou, esential, in legatura cu starea lor de sanatate, un tratament, etc.

Din dupa-amiaza zilei de 16 octombrie pana pe 18 octombrie, ora 17:30′, „ceva” legat de un contrat, un asociat, un proiect ii poate nemultumi pe fondul reactiei unora de ostilitate, invidie sau rivalitate.

Intre 18 octombrie si 20 octombrie, ora 18:29′, planul constiintei, al mentalitatii si al instructiei superioare vor cunoaste clipe de umbra si revolta fata constrangerile care se vor rasfrange asupra lor, mai ales cele legate de desfasurarea curenta a activitatii profesionale.

Dialogurile si schimbul de idei nu vor fi favorizate iar Taurii pot cadea in pacatul de a se infuria si, chiar daca, pentru un timp, isi vor reprima aceasta stare de nervozitate sau revolta, ei nu vor putea depasi momentul pe care il vor interpreta ca o incercare sau cu un test de rezistenta nervoasa.

Pentru anumite persoane, unde aceasta rezonanta astrala este puternica, se poate vorbi de o adevarata criza de constiinta cu abandonarea unor idei si premize de dezvoltare personala. Drumurile pot fi anulate, intarziate de factori externi sau amanate din vointa proprie, ceea ce ii va feri de alte intamplari nefavorabile.

Sursa: Horoscop Urania

Elefant.ro