Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 Mai 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Taur (14 – 20 Mai 2016)

In prima parte a zilei de 14 mai (pana la ora 8), griji legate de familie, casa gospodarie, preocupari organizatorice si numeroase discutii care sfarsesc cu concluzii contrare intereselor lor, de moment.

Horoscop Saptamanal Taur

Horoscop Saptamanal Taur

Intre 14 si 16 mai (pana la ora 19:33’), se pot inregistra cateva prilejuri de bucurie, de multumire sau de valorificare a unor calitati personale intr-o ipoteza flatanta ce poate ulterior fi invocata in beneficiul personal. Se creeaza, totodata, premize favorabile ce nu pot fi valorificate imediat dar care pot fi reluate sau duse la bun sfarsit dupa ce Mercur, care se afla in miscare retrograda in zodia Taurului, va reveni la mersul direct si astfel, va functiona ca un ajutor sau ca un catalizator al unei situatii in devenire.

Intre 16 mai, dupa-amiaza si dimineata zilei de 19 mai discrete probleme de sanatate dar si ganduri legate de felul in care ar trebui sa intervina pe sectorul muncii pentru a avea un echilibru profesional si/sau financiar. E nevoie de un „bob zabava”, adica sa astepte pana pe 21 mai, pentru a urni lucrurile in acest sector, asta pentru ca, atunci, vor fi scapat de prezenta Lunii Negre in sectorul vizat. Deocamdata, situatia se rezuma la ganduri, trairi, reactii interioare si mai putin la cele practice.

Din seara zilei de 19 mai si pana pe 20 mai, Luna va tranzita casa relatiilor parteneriale si va arunca o unda de ambitie si dorinta de revansa asupra nativilor dar va inlesni si o serie de situatii periculoase sau vicioase ce pot decurge pe fondul unor dialoguri aparent inofensive. In cazuri particulare sau in situatia unor pozitii reconciliabile, ori a unor conflicte care se consuma in justitie, se poate ajunge la adevarate inclestari si confruntari de pozitii.

Din 20 mai, nativii din Taur nu vor mai avea Soarele in sectorul lor natal, acesta intrand in casa banilor obtinuti din munca proprie, ceea ce va fi un factor pozitiv.

Sursa: Horoscop Urania

Avon