Horoscop saptamanal Taur 13 – 19 August 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Taur (13 – 19 August 2016)

Intre 13 şi 14 august (până la 7 dimineaţa), preocupări legate de câştiguri în varii condiţii permise sau justificate prin vârstă, statut social şi material.

Horoscop Saptamanal Taur

Horoscop Saptamanal Taur

Tentaţia de a face nişte speculaţii de pe urma cărora se aşteaptă un câştig material va fi destul de mare, dar totodată şi destul de greu de dus la bun sfârşit. Pentru a evita pierderea banilor, prin acceptarea unor riscuri insuficient cunoscute ori estimate, este bine ca nativii să nu se entuziasmeze prea repede şi să accepte combinaţii prezentate atractiv, între a doua parte a zilei de 14 august şi 16 august (până la ora 15), nu se poate vorbi despre evenimente concrete, ci mai degrabă de “stări” ale conştiinţei care îi vor lua cu asalt.

Intre după-amiaza zilei de 16 august şi 18 august (până la ora 19:35), cariera unora poate să înceapă fulminant (mai ales dacă sunt tineri). Alteori, dacă sunt maturi şi deja afirmaţi, atunci poate fi vorba despre o numire spectaculoasă, despre un premiu, despre o schimbare. Dacă aceste salturi de imagine sau de rang socio-profesional se bazează pe asocieri şi parteneriate, atunci aceste succese de moment vor purta un potenţial de risc şi de degradare a lor până la jumătatea lunii februarie 2017.

In funcţie şi de harta natală a Taurilor s-ar mai putea vorbi despre încercări publice, de conflicte sonore, de opoziţii drastice, de luptă pentru putere, între seara zilei de 18 august şi 19 august, prietenii vor juca un rol agreabil în viaţa de zi cu zi a acestor nativi. întâlnirile cu aceştia vor fi plăcute, discuţiile – armonioase sau chiar profitabile. Casa sentimentelor va purta amprenta celor doi benefici, aşa că, pe acest fundal astral, se pot produce împăcări, apropieri, situaţii favorabile, care să le permită dezvăluirea unor trăsături frumoase de caracter sau de comportament. Relaţiile cu copiii vor fi privilegiate: conceperea unui copil, naşterea sau comunicarea părinte/copil ar trebui să evolueze normal, bine sau în chip fericit.

Sursa: Horoscop Urania

Originals