Horoscop saptamanal Taur 11 – 17 Iunie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Taur (11 – 17 Iunie 2016)

Intre 11 si 12 iunie, nativii pot trai ceea ce se cheama „placerile vietii”, desi primesc o serie de avertismente (sa-si restranga cheltuielile, sa faca o serie de cumparaturi sau investitii cu adevarat necesare etc.).

Horoscop Saptamanal Taur

Horoscop Saptamanal Taur

Intre 13 si 15 iunie (pana la ora 15), preocuparile lor cotidiene se vor invarti in jurul nevoii de a readuce la firescul necesar o serie de relatii de munca. Totusi, cu toata preocuparea lor de a fi intelegatori si cooperanti, provocarile se vor ivi la tot pasul, punandu-i in situatia de a reactiona, de a decide, de a se pronunta asupra situatii nou create, in asa fel incat, tot ceea ce vor face sau vor spune va fi un factor de alterare a relatiilor nu de temperare a lor. In unele cazuri vor fi suficiente afirmatiile cu privire la o persoana pe care o simpatizeaza, la afisarea atasamentului lor fata de un curent de idei, la declararea unui punct de vedere intr-un mediu ostil lor, pentru ca un conflict de opinii sa se contureze. Discrete probleme de natura fiziologica (migrene, insomnii, enervari).

Intre 15 iunie dupa-amiaza si 17 iunie, incarcatura psihica majora pe fondul unor probleme parteneriale care ii vor pune, in mod evident, in pericol sau intr-o lumina proasta. Taurii vor fi invinuiti pe degeaba, vor fi persecutati, sicanati sau vor fi subiectul unor dispute conjugale. Pentru moment, totul se va reduce la a indura, suporta sau a „inghiti”, fara sa riposteze. Perioada proasta pentru orice discutie parteneriala, de afaceri, negociere, sustinere a unui proiect sau interes personal.

Pe 14 iunie Mercur, planeta intereselor materiale, a speculatiilor si valorificarii oportunitatilor, va intra in casa banilor obtinuti din munca proprie, ceea ce le poate da curaj intr-o serie de demersuri menite sa le sporeasca veniturile. Cei nascuti in ultimele doua-trei zile ale zodiei pot avea succes sau pot face un pas important pe calea punerii in practica a unor initiative profitabile.

Doar perioada 11 – 17 iunie va fi favorabila Taurilor pe aceasta directie, dupa aceea, tranzitele pot „ingropa” de-a dreptul un proiect sau o intentie, oricat de buna si de legitima ar fi ea.

Sursa: Horoscop Urania

Originals