Horoscop saptamanal Taur 07 – 13 Mai 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Taur (07 – 13 Mai 2016)

Pe 7 mai, pana la ora 18:30, nativii din Taur vor trai sub influenta Lunii Noi produse in semnul lor zodiacal, la sfarsitul zilei de 6 mai, si a tranzitelor celor patru planete prin zodia lor, ceea ce le poate da un sentiment de siguranta, de energie, de stabilitate interioara dar si speranta unui inceput de drum.

Horoscop Saptamanal Taur

Horoscop Saptamanal Taur

Intre 7 mai, dupa-amiaza, si 9 mai, discutiile despre bani se pot ridica la nivelul unor preocupari obsesive. Cu toate acestea, discutiile cu cei indreptatiti sa accepte o schimbare a salarizarii lor, nu sunt fructuoase ba, chiar, in ziua de 9 mai, acestea sunt total neindicate, ei riscand sa enerveze, prin pretentiile ridicate si sa atraga antipatia asupra lor. In acelasi registru, se vor inscrie si demersurile legale sau initiativele in care vor angaja o institutie sau un reprezentant al legii.

Intre 10 si 11 mai, vor fi putine sanse in dialogurile curente daca Taurii vor spera la un acord, la o intelegere. Cei care invata vor trece prin momente dificile; acestia nu vor avea nici chef si nici spor, vor fi neatenti, dispersandu-si atentia pe fleacuri. Anevoioase sau chiar impotriva vointei lor de moment pot fi si deplasarile curente.

Intre 12 si 13 mai, posibile momente in care nativilor le va face placere sa faca pe sefii si pe autoritarii in relatiile de familie (aspect pe care l-au mai trait dar nu la aceasta intensitate). Unele persoane vor angaja discutii, vor face aluzii si comentarii abordand un subiect care poate avea ca miza un beneficiu material viitor, un castig provenind de la rude prin transferul de bunuri, acum sau in viitor. Taurii ar trebui sa fie dintre beneficiarii numeroaselor trigoane care se realizeaza in aceasta perioada pe semnele de Pamant dar potentialul acestor aspecte este limitat de retrogradarea celor trei planete care intra in acest joc si care genereaza intarzieri, blocaje sau reactia intarziata a nativilor. Vor fi avantajati cei care lucreaza intr-un domeniu public, in sectoare de interes social, religios, moral, legal, politic, filosofic si, secundar, artistic.

Sursa: Horoscop Urania

Vola.ro