Horoscop saptamanal Taur 06 – 12 August 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Taur (06 – 12 August 2016)

In ziua de 6 august (pana la ora 20), continua sa actioneze impulsurile astrale conturate anterior legate de specificul casei a V-a, ceea ce sa le aduca prilejul unor bucurii temperate legate de asezarea pe principii serioase a unei relatii sau,

Horoscop Saptamanal Taur

Horoscop Saptamanal Taur

in alt sector de activitate, posibilitatea de a face pasi importanti in munca de elaborare a unui proiect in care intra si o componenta creativa arhitectura, constructii, design, gradinarit, amenajarea unor spatii, scenografie, de exemplu, sau editoriale si scriitoricesti. Alti nativi pot beneficia de acest context favorabil lor, in postura de parinti pentru a introduce noi criterii de educatie si autoritate in relatia lor cu copiii.

Intre seara zilei de 6 august si 9 august (pana la ora 8 dimineata), mici tulburari organice urmate de inseninari discrete ale fondului psihic care ii fac relativ sensibili la influentele exterioare.

Din 9 august (dupa ora 8) pana pe 11 august, ora 21, este indicat sa nu se angajeze dialoguri in contradictoriu, sa stabileasca intalniri cu persoane dificile sau cu care nativii se afla deja in conflict dupa cum, e bine sa fie extrem de prudenti in tot ceea ce priveste acceptarea unei oferte. A nu se lua angajamente fata de potentialii colaboratori pe 10 august; a nu se actiona la manie, a nu se da glas convingerilor si sentimentelor interioare ca argumente pro sau contra unui proiect.

Intre 11 august, seara, si 12 august se pot produce discrepanta in relatiile cu unii apropiati ori de cate va fi vorba de o miza baneasca sau de un interes in care poate intra – dar nu obligatoriu! – componenta strainatate (o delegatie de exemplu, etc.). Nota generala este de tulburare a relatiilor personale in virtutea vechilor animozitati, a intereselor de moment sau a unor blocaje care nu pot fi depasite.

Mai este posibil un fel de „stres conjugal” care va fi depasit dupa 23 august.

Sursa: Horoscop Urania

kalapod.ro