Horoscop lunar Taur Octombrie 2016 (horoscop eAstrolog)

Horoscop eAstrolog – Horoscop lunar Taur Octombrie 2016

Horoscop lunar Taur

Horoscop lunar Taur

Dragoste și viața în doi

Venus, planeta dragostei, tranzitează casa relaţiilor Taurului până pe data de 18 octombrie 2016. Bucură-te de adierea de fericire pe care ţi-o aduce în cuplu şi caută să profiţi cât de mult de ocaziile potrivite pentru a-ţi ameliora viaţa sentimentală!

Perioada este bună pentru strângerea legăturilor cu partenerul/partenera, dar şi pentru împăcări sau pentru înfiriparea unei noi relaţii de suflet.

După 18 octombrie 2016, climatul devine mai sobru, mai tensionat sau chiar mai posomorât. Venus se îndreaptă către o conjuncţie cu Saturn, în timp ce Marte, stăpânul casei cuplului Taurului, perfectează o conjuncţie cu Pluto. Aşadar, luna octombrie îţi poate aduce şi momente de cumpănă, cel mai probabil în a doua jumătate.

Muncă și venituri

Octombrie 2016 este excelent pentru muncă, promiţând Taurilor spor în toate, avansare şi profit. Volumul de lucru este mare, dar îţi duci cu brio la bun sfârşit toate însărcinările.

Eforturile tale sunt apreciate şi remunerate cum se cuvine. Au grijă de asta Jupiter, Soarele şi Mercur, care tranzitează casa muncii Taurului.

În partea a doua a lunii octombrie 2016 se produce o conjuncţie între Venus, Mica Benefică, şi stăpânul casei carierei Taurului. Această conjuncție anunță o reuşită, o posibilă oportunitate de avansare, de îmbunătăţire a statutului, a vizibilităţii, a prestigiului.

Munca în echipă este pentru Tauri un element important al primei părţi a lunii octombrie 2016 şi le poate aduce câştiguri suplimentare. Finanţele trebuie însă gestionate cu atenţie.

Formă fizică și moral

În octombrie 2016 este forfotă mare în casele medicale ale Taurului. Asta poate însemna două lucruri: fie sănătatea dă unele rateuri şi este nevoie să iei măsuri, fie hotărăşti din proprie iniţiativă să întreprinzi anumite demersuri pentru rezolvarea unor probleme mai vechi.

Se mai poate să apară o creştere a interesului pentru igiena de viaţă, diete, îngrijiri cosmetice sau corporale.

Sfatul eAstrolog.ro pentru Taur în octombrie 2016

Atenţie la examene, la drum lung şi în relaţiile cu cei de departe!

Sursa: Horoscop lunar

Vola.ro