Horoscop lunar Taur martie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Taur Martie 2016

Horoscop azi Taur

Horoscop azi Taur

Din 5 încolo, felul în care gândiţi și comunicaţi vă poate atrage amici noi și chiar sponsori pentru o idee de afacere. Se prea poate, de asemenea, să vă vină idei despre cum vă puteți rafina planurile de viitor. După data de 6 a lunii, atmosfera din parteneriatul de viață și/sau afaceri pare să se anime. Persoanele pe care le atrageţi sau ideile care vă vin în zilele de 11 și 12 pot să nu fie cele mai bune.

După data de 12 a lunii, vi se pot aprinde călcâiele după un/o amic/ă sau plănuiţi cum vă puteți transforma o pasiune în afacere. În zilele de 15 și 16, vă surâde poate mai mult să petreceţi timp cu amicii decât cu partenerul sau copiii, probabil pentru că așa vă rupeţi de dramele de acasă, dar aveţi grijă că se pot simți neglijați. Cândva între zilele de 20 și 22 puteți afla că acel/ea prieten/ă nu vă împărtășește sentimentele.

După 22 încolo, nu vă veţi putea odihni bine sau vă confruntaţi cu o nervozitate accentuată, poate pentru că vă rulează în minte tot felul de gânduri negre. După data de 24 a lunii, puteți simți că ceea ce aţi construit alături de partenerul de cuplu ori afaceri nu este atât de solid precum aţi crezut. În zilele de 25 și 26, puteți fi făcuţi din nou să vă simţiţi prost pentru că preferaţi anturajul în locul cuplului.

Sursa: Horoscop lunar

Dasha