Horoscop lunar Taur Mai 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Taur Mai 2016

Horoscop lunar Taur

Horoscop lunar Taur

Horoscop Lunar Relaxare si Distracţii.

Relaxare şi distracţii
Între 10 şi 13 mai petrecerea continuă acasă. Un grup de planete din zodia dumneavoastră – faimoase pentru aplecarea către delicii fizice şi plăceri lumeşti – îi va contacta pe excesivul Jupiter şi pe atrăgătorul Pluton. Dacă aveţi o legătură, probabil că ar trebui să-i expediaţi cât mai devreme pe musafiri, dar dacă sunteţi singuri – nu vă plac paradele?

Horoscop Lunar Indragostitţi si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Iubitoarea şi fermecătoarea Venus, planeta guvernatoare, se află în Taur, zodia ei favorită. Lui Venus îi place dragostea, iar zodia dumneavoastră este ultrasenzuală, aşa că va fi încântată să vă aducă spre vizionare noi admiratori. între 10 şi 13 mai apare şansa de a vă cupla cu o persoană de-a dreptul delicioasă.

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Soarele, Mercur şi Venus aflându-se la datorie în Taur – cunoscut ca un magnet care atrage banii veţi avea nenumărate oferte atractive, probabil din partea mai multor angajatori care încearcă, mai mult sau mai puţin, să vă momească să plecaţi de la actualul loc de muncă. întâlniţi-vă cu ei şi discutaţi despre situaţie, dar nu faceţi nicio mişcare până după 22 mai, când Mercur va reveni în mişcare directă.

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Mercur îşi începe mişcarea retrogradă pe 28 aprilie şi o va continua până pe 22 mai. El se află în zodia dumneavoastră, casa întâi, a personalităţii. Comunicarea nevoilor ar putea fi ceva mai dificilă decât de obicei. Este momentul unei reevaluări, dar nu cu scopul de a începe proiecte noi, mai ales dacă sunt de natură financiară sau romantică.

Zile favorabile : 1,2,10, 11, 12, 13, 30
Zile nefavorabile : 4, 5, 22, 24, 26, 27

Sursa: Horoscop lunar

Vola.ro