Horoscop lunar Taur Iunie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Taur Iunie 2016

Horoscop lunar Taur

Horoscop lunar Taur

Horoscop Lunar Relaxare si Distracţii.

Relaxare şi distracţii
Venus va pătrunde pe 17 iunie în Racul orientat spre cămin şi familie şi, pentru prima dată după multă vreme, probabil că veţi sta acasă fără să faceţi nimic special. Dacă urmează câteva zile de recuperări sau chiar o vacanţă, e momentul să vă bucuraţi de ele împreună cu familia şi cu prietenii apropiaţi.

Horoscop Lunar Indragostiţi si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
O dispută cu partenerul de viaţă este posibilă în jurul datei de
iunie. Pentru că este implicat Marte, aflat în Scorpion, trebuie să trataţi lucrurile cu seriozitate. Fie că intenţionaţi, fie că nu, cuvintele vor avea o încărcătură puternică, iar planetele din Scorpion sunt vestite pentru faptul că stârnesc duşmănie. Fiţi foarte atenţi şi nu vă lăsaţi purtaţi de val. Gândiţi înainte de a vorbi.

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Până pe 17 iunie, Venus îşi va petrece timpul în Gemeni, o zodie care poate fi adesea puţin cam împrăştiată. Venus se va afla în casă a doua, a problemelor financiare şi băneşti. Deşi sunteţi de obicei bine organizaţi în acest sector, deocamdată va fi cam greu s-o scoateţi la capăt. Totuşi, relaxaţi-vă.

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
în jurul datei de 18 iunie e posibil să fiţi cam irascibili, mai ales în prezenţa partenerului. S-ar putea să nu cunoaşteţi motivul acestei stări. E nevoie de puţin efort ca să vă daţi seama, dar nu strică să-l depuneţi. între timp, nu-l sâcâiţi pe partener cu tot felul de detalii care nu au nimic de-a face cu problema reală.

Zile favorabile 19, 26, 27, 28
Zile nefavorabile 4, 8, 9, 10, 17,18

Sursa: Horoscop lunar

Avon