Horoscop lunar Taur Iulie 2016 (horoscop eAstrolog)

Horoscop eAstrolog – Horoscop lunar Taur Iulie 2016

Horoscop lunar Taur

Horoscop lunar Taur

Dragoste și viața în doi

Iulie 2016 este luna în care se limpezesc unele probleme legate de relațiile Taurilor, se tranșează o situație, se pune punctul pe i.

După ce și-a reluat mersul direct pe 30 iunie, Marte străbate în pas normal casa cuplului Taurului în perioada 1 iulie-2 august 2016. Marte iubește lucrurile clare și își exprimă dorințele direct, fără ocolișuri. Poate să-ți dea curajul de a face un pas hotărâtor sau de a impulsiona o situație care trenează, dar poate, la fel de bine, să precipite lucrurile sau să te împingă la un gest pripit sau imprudent.

Să sperăm, totuși, că Marte îți va aduce unele derulări pozitive, fiindcă în iulie 2016 face aspecte pozitive cu multe alte planete: cu Jupiter, Neptun, Pluto și, în prima parte a lunii, cu Soarele, Mercur și Venus.

Muncă și bani

Colaborările, munca de echipă și proiectele colective sunt foarte mobilizatoare pentru Tauri în luna iulie 2016. Ai capacitatea de a-i dinamiza pe ceilalți, de a-i cointeresa într-o acțiune energică, decisă, eficientă.

Te poți aștepta, însă, și la provocări, concurență și rivalități. Toate interacțiunile cu ceilalți sunt intense și puternice.

Iulie 2016 este excelent pentru efort intelectual și creativ, pentru deplasări și comunicare, mai ales în prima jumătate. Partea a doua a lunii poate aduce Taurilor un interes pentru amenajări imobiliare (sediu de firmă, locuință, grădină etc.), pentru istorie, folclor, construcții, agricultură, industrie extractivă.

Fiindcă Venus se află mai mereu aproape de stăpânul casei banilor Taurului, câștigurile lunii iulie sunt mulțumitoare.

Formă fizică și moral

Taurii stau destul de bine la capitolul sănătate pe tot parcursul lunii iulie 2016. Nu se întrevăd neplăceri, iar dacă apare ceva, este de scurtă durată și cauzat, cel mai probabil, de propria imprudență sau de tendința către exces.

Partea a doua a lunii iulie 2016 ar putea să întărească predispozițiile sedentare ale Taurilor. N-ar strica să faci un efort și să te miști mai mult, de preferință în aer liber, în sânul naturii.

Sursa: Horoscop lunar

Elefant.ro