Horoscop lunar Taur februarie 2016

Horoscop lunar Taur

Horoscop lunar Taur

Zilele de 4, 5, 6 şi 7 februarie ar putea plana greu asupra persoanelor născute în acest semn care sunt implicate într-o relație la distanță sau care s-au îndepărtat, dintr-un motiv sau altul, de persoana dragă, dar dacă realizați cândva din data de 5 până în data de 7 a lunii că mai răruț este mai drăguț, discuțiile voastre ar prinde mai mult sens, mai ales în perioada 9-11, ajutându-vă să găsiți soluția problemelor voastre.

După data de 14, comunicaţi parcă mai bine cu superiorii sau alte persoane influente; părerile voastre vor fi ascultate. Din 17 februarie încolo, vă poate cădea cu tronc un şef sau o persoană situată pe o treaptă mai ridicată a ierarhiei sociale. Gândiţi-vă de două ori înainte să faceţi primul pas.

Între data de 27 și data de 29, puteți cunoaște figuri noi care au potențialul de-a ajunge cu repeziciune la statutul de amici, dar este posibil ca, cel puțin în cazul unora, să vă înşelaţi amarnic. Se prea poate, de asemenea, să vă faceţi planuri cu bătaie lungă nefezabile, deci rămâneţi cu picioarele pe pământ.

Sursa: Horoscop lunar Taur

Matar.ro