Horoscop lunar Taur August 2016 (horoscop eAstrolog)

Horoscop eAstrolog – Horoscop lunar Taur August 2016

Horoscop lunar Taur

Horoscop lunar Taur

Dragoste și viața în doi

Luna august 2016 favorizează în mod vădit mai mult exprimarea neîngrădită a dragostei și a sexualității decât formula cuplului tradițional, recunoscut social și unit printr-un angajament ferm, fie el oficial sau nu.

Cu Jupiter, Mercur și Venus (planeta iubirii și stăpâna Taurului) situate în casa erotismului Taurului, în august 2016 este timpul să dai frâu liber romantismului și să pui în practică cele mai nebunești fantezii carnale care ți-au bântuit vreodată imaginația. Este timpul să experimentezi, să te joci, să te aventurezi și, evident, să te îndrăgostești. Aceasta ar fi cea mai fericită întrebuințare pe care o poți da minunatelor tranzite care au loc în august 2016.

Cât despre relațiile serioase… nu este cazul să le iei prea în serios. Mai lasă de la tine!

Muncă și bani

Cu siguranță, în august 2016 distracțiile sunt mult mai atractive pentru Tauri decât munca. Acum ai putea petrece una dintre cele mai frumoase vacanțe din viața ta.

Dacă trebuie să muncești, e bine să știi că poți avea rezultate grozave – cu condiția să muncești cu plăcere. Talentele și creativitatea sunt la maximum, așa că folosește-le cu încredere!

Luna august 2016 este excelentă pentru orice îndeletnicire artistică, dar și pentru activitățile care au tangență cu educația, promovarea, publicitatea, divertismentul sau sportul.

Finanțele Taurilor par să depindă foarte mult de alții (parteneri, asociați, instituții financiare etc.) și necesită mai multă atenție. Orice decizie în acest domeniu trebuie cântărită cu grijă, evaluând implicațiile pe termen lung.

Formă fizică și moral

Teoretic, în luna august 2016 sănătatea Taurilor n-ar trebui să ridice probleme. Dacă, totuși, apar probleme, ar trebui să fie lesne de rezolvat.

Este posibil, însă, să nu ai un echilibru psihic prea bun, perioadele de optimism molipsitor fiind întrerupte de momente de anxietate, spaime și griji. Acestea din urmă apar mai ales dacă nu ai siguranță financiară.

Sursa: Horoscop lunar

Matar.ro