Horoscop lunar Taur Aprilie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Taur Aprilie 2016

Horoscop lunar Taur

Horoscop lunar Taur

Horoscop Lunar Relaxare si Distracţii.

Relaxare şi distracţii
în jurul datei de 14 aprilie veţi avea chef să petreceţi – în stil mare. Poate că sărbătoriţi ceva ori vă recompensaţi singuri după recentele eforturi de la serviciu. Oricum ar fi, Mercur din Taur formează un trigon cu Jupiter – Regele Exceselor, care se află în casă a cincea, a distracţiilor -, aşa că e evident momentul ideal pentru unul dintre acele weekenduri hedoniste de trei zile.

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Mercur va pătrunde în senzuala dumneavoastră zodie pe 5 aprilie, iar Venus se va avânta în impulsiva zodie a Berbecului. Par să pună la cale o conversaţie intimă, aşa, din senin. Nu vă îngrijoraţi. Nu e doar ceva trecător. Trigonul pe care solidul şi aşezatul Saturn îl va forma cu Soarele trezeşte aproape în noi toţi latura practică a personalităţii noastre.

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
în jurul datei de 17 aprilie, povara serviciului devine destul de grea, probabil din cauza faptului că vreun coleg a făcut o boacănă. Aceste responsabilităţi suplimentare vă pot fi pasate destul de brusc, dar dacă vă puneţi serios pe treabă, veţi avea ocazia să-i impresionaţi pe superiori. Mărirea de salariu, prima sau promovarea la care visaţi devin accesibile.

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Ziua păcălelilor va fi plină de surprize graţie lui Mercur – la urma urmei, Marele Farsor – şi imprevizibilului Uranus, căruia îi place să vă pună în faţa ultimului lucru din lume la care vă aşteptaţi. Şi pentru că ambele planete se află în impulsivul Berbec, zodia care trăieşte pentru descărcările de adrenalină, e posibil ca o anumită persoană să vă surprindă cu garda coborâtă.

Zile favorabile: 1,5,12, 14, 17, 18
Zile nefavorabile: 4, 6, 10, 15, 16, 28

Sursa: Horoscop lunar

 

Originals