Horoscop Saptamanal Scorpion 17 – 23 Septembrie 2016 (horoscop Urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Scorpion (17 – 23 Septembrie 2016)

Horoscop Saptamanal Scorpion

Horoscop Saptamanal Scorpion

In prima parte a zilei de 17 septembrie (pana la ora 07:23′), daca nu vor dormi in acest rastimp, inseamna ca Scorpionii incearca sa profite de acest ragaz pentru a analiza la rece cele spuse sau facute de un prieten, de un apropiat sau chiar de perechea lor sufleteasca mai ales daca, initiativa acelora, i-a cam deranjat.

Intre 17 septembrie dimineata si 19 septembrie (pana la ora 07:58′), ar trebui sa fie o perioada incarcata, cu multe solicitari, cu nevoia nativilor de a se mobiliza pentru a le duce pe toate la bun sfarsit. In planul sanatatii, situatia astrala va instaura un climat organic instabil, cu fluctuatii ale starii de spirit. Cele mai vizibile si mai frecvente vor fi migrenele, enervarile si ecoul acestora din urma asupra fiziologiei aparatului renal si glandelor suprarenale.

Intre 19 septembrie dimineata si 21 septembrie (pana la ora 08:53′), din varii motive, Scorpionii vor renunta sa se mai intalneasca sau sa cultive o relatie parteneriala care nu le este, pe moment, utila. Intre 21 septembrie dimineata si 23 septembrie (pana la ora 11:34′), in functie de logica biografiei fiecarui personaj nascut in aceasta zodie, se pot face eforturi sau numai tentative de reglementare pe cale legala, juridica, a unor probleme financiare. Dar, aspectul este trecator si el va permite doar o abordare de principiu, o aluzie, o consultare teoretica asupra unei chestiunii, fara sa permita si rezolvarea ei concreta.

In a doua parte a zilei de 23 septembrie, Scorpionii vor aluneca pe panta „tocarii” unor idei, senzatii, vorbe, situatii care le-au creat stari interioare emotionale confuze.

In dupa-amiaza zilei de 23 septembrie, Venus va intra in zodia lor natala, si, de acolo, va opera alterari ale sentimentelor si impresiilor personale care vor sta la baza deciziilor ulterioare: context puternic subiectiv, care ii va impinge spre reactii temperamentale, disproportionate fata de motiv.

Sursa: Horoscop Urania

Dasha