Horoscop saptamanal Scorpion 30 – 05 Februarie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Scorpion (30 – 05 Februarie 2016)

Intreaga zi de 30 ianuarie s-ar putea dovedi una incarcata de o neliniste continua. Medicii ii spun anxietate. Pentru unii Scorpioni, aceasta stare interioara s-ar putea apropia de semnificatia acestui termen medical, care presupune o neliniste nemotivata, o agitatie a spiritului sau chiar si a trupului fara substrat real, obiectiv.

Horoscop Saptamanal Scorpion

Horoscop Saptamanal Scorpion

Adica, sa nu aiba, cum zice romanul, „stare”. Unii vor lua un calmant, altii vor dormi, altii vor incerca sa-si gaseasca o preocupare care sa-i faca sa uite de acest tremolo interior deranjant. Pentru altii, insa, vor exista motive reale al caror substrat trebuie cautat in evenimentele mai vechi de un an si care, din strafundurile constiintei lor, suna a pericol.

Situatia se perpetueaza pe 31 ianuarie, pe 1 si 2 februarie, pana la ora 18, cand s-ar putea sa nu mai fie vorba doar de impresii subiective ci si de fapte concrete, majoritatea avand o legatura, directa sau indirecta, cu rudele „de sange”ale nativului, care se confrunta cu ipostaze de viata ce intra in contradictie cu interesele sau proiectele lui, situatie care se accentueaza cu fiecare zi care se apropie de 5, 6 sau 7 februarie. Este vorba de o perioada cand toti factorii interni – organici sau psihici – sunt rascoliti de evenimente. Multe dintre ele vor avea tendinta sa-l „radicalizeze”, in intentii, decizii si solutii, pe nativul din Scorpion.

Intre 2 februarie seara si 4 februarie, depinde de locul si rolul in societate al fiecarui nativ, de varsta si miza personala, se identifica o serie de gesturi menite sa rezolve o chestiune baneasca pe sau intr-o relatie cu strainatatea. Uneori, pentru a duce la bun sfarsit acest proiect, unii nativi vor recurge la prieteni, cunoscuti, aliati, copii, persoane dragi. Solutie total neinspirata acum si pentru viitor.

Din 5 februarie, Scorpionii vor fi meticulosi, circumspecti, rigurosi cu datele, cifrele, volumul sau mesajul unor informatii pe care le vor verifica atent.

Sursa: Horoscop Urania

Avon