Horoscop saptamanal Scorpion 30 – 05 August 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Scorpion (30 – 05 August 2016)

Pe 30 iulie, banii si iarasi banii sau consecintele financiare ale unor gesturi mai vechi care acum produc efecte.

Horoscop Saptamanal Scorpion

Horoscop Saptamanal Scorpion

Intre 31 iulie, 1 si 2 august (pana la ora 4 dimineata), radicalizari ale constiintei, incrancenari pe o idee, o intentie, o atitudine. Ipostaza nu e prea folositoare, ea fiind, in realitate, rezultatul unei crize de constiinta neconsumata pana la capat, ale carei motivatii functioneaza excesiv pe directia lipsei de suplete, de intelegere a realitatii sau a adecvarii la motiv.

Intre 2 august si 4 august (pana la ora 10:34′), unii Scorpioni pot trai un moment esential in evolutia lor sociala, profesionala provocat de forta uriasa de impact a fazei de Luna Noua in Leu (Soarele fiind in domiciliu). In centrul evenimentelor, care se pot produce in acest rastimp sau, cu o marja de toleranta de 1-2 zile in minus sau in plus fata de seara zilei de 2 august a.c., sta notiunea de putere, de autoritate, de exercitare a competentelor, de manifestare a vointei dar si a putintei de a actiona cu „mana de fier”. Asta nu inseamna ca sunt excluse contestatiile si ripostele pe fondul unor relatii stridente.
Din a doua parte a zilei 4 august pana pe 5 august, se contureaza multiple oportunitati legate de asocierile „folositoare”, de relatiile bazate pe o intelegere.

Din 5 august, vor fi favorizate dialogurile, intalnirile, intelegerile, asocierile sau sustinerile reciproce. Nu va fi vorba de sentimente ci doar de interese comune care vor sustine relatiile pana cand prioritatea intereselor individuale ii va desparti. La randul lor, relatiile sentimentale someaza.
Nativi nu au nici chef, nici timp sa se ocupe de persoana draga inimii lor, chiar daca formeaza „o pereche”. Un abandon, o indepartare, o uitare se poate instala acum sau se poate accentua, daca ea s-a instalat deja

Sursa: Horoscop Urania

Avon