Horoscop saptamanal Scorpion 27 – 02 Septembrie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Scorpion (27 – 02 Septembrie 2016)

In prima parte a zilei de 27 august, Scorpionii se pot dedica „macinarii gandurilor”. Framantarile launtrice nu sunt insa decat reflexul numeroaselor probleme, de mai mica au mai mare importanta cu care se confrunta.

Horoscop Saptamanal Scorpion

Horoscop Saptamanal Scorpion

Unele dintre ele vin din trecut, fiind, evident, greu de rezolvat, altele sunt de data recenta si ridica semne de mirare si intrebare. Aceste „ce” si „cum?” se lovesc, din cand in cand, in viziunea nativilor, de chestiunile sentimentale, de relatiile cu copiii sau de nevoia de a-i sustine cu orice pret, de propriile lor interese, de starea lor de sanatate. Teoretic, conform naturii lor, Scorpionii nu vor sa renunte la nimic dar, pentru ca o ierarhie sau o triere a renuntarilor trebuie, totusi, facuta, iata ca peisajul lor sufletesc se-nnegureaza cu controverse morale, materiale, intelectuale.

Intre 27 august, dupa ora 07:06′, si dimineata zilei de 29 august, pana la ora 11:12′), exista posibilitatea ca, mai ales intr-un plan public, intr-o chestiune oficiala, intr-o relatie de munca unde Scorpionii sunt lideri sau coordonatori, acestia sa dea o replica menita sa le consolideze statutul sau sa-i scoata din anonimat.

Din a doua parte a zilei de 29 august pana pe 31 august dupa-amiaza la ora 18:22′), la fel ca si in zilele trecute, problema prieteniilor bazate pe principii de viata, interes sau crez comun, devine acaparatoare.

Luna Noua si Eclipsa de Soare din 1 septembrie, creeaza premize pentru ca nativii sa puna punct unor relatii, sa treaca la alt nivel de intelegere si implicare a lor sociala, sa ridice nivelul asteptarilor si al pretentiilor, sa traseze limite, sa impuna rigori etc. Aceasta administrare a relatiilor utile nu se va termina nici la sfarsitul acestui an.

Din seara zilei de 31 august pana la sfarsitul zilei de 2 septembrie, Scorpionii vor resimti efectele blande, binefacatoare ale planetei Venus care a intrat, pe 30 august, in casa a XII-a.

Sursa: Horoscop Urania

Dasha