Horoscop saptamanal Scorpion 23 – 29 Iulie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Scorpion (23 – 29 Iulie 2016)

Intre 23 si 24 iulie (pana la ora 15:33′), in principal, vor fi vizate sentimentele in care s-a strecurat multa indoiala si nemultumire si in care dorinta de a se extrage dintr-o relatie afectiva are numeroase motivatii care tin de registrul neimplinirii de sine.

Horoscop Saptamanal Scorpion

Horoscop Saptamanal Scorpion

Pe directia prietenilor „utili” si a cunostintelor apropiate pe baza unor afinitati comune, se acutizeaza curiozitatea si nevoia interioara de a diseca „firul in patru” si de a supune unei „site dese” comportamentul acelora.

Intre 24 iulie (dupa-amiaza) si 26 iulie (pana la ora 18:38′), Scorpionii pot fi eroii unor reactii neasteptate la locul de munca, pot face sau spune lucruri care socheaza dar si ei pot primi vesti care indica o schimbare brusca in acel sector. Atentie la „iesirile” nervoase care pot provoca sau exacerba puseele de hipertensiune.

Intre 26 iulie (seara) si 28 iulie (pana la ora 21:17′), relatiile parteneriale vor capata valente noi si chipuri de manifestare variate. Teoretic, momentul este incarcat, apasator, „innorat”. Practic, insa, pe fondul unor mari provocari patronate de planetele din Leu, loc astral special – casa a X-a! – a Scorpionilor, se poate produce o iesire din impas. Nativii isi vor concentra fortele, vor apela la intuitie si vor trece la actiune, fara a putea fi abatuti din deciziile lor. In general, aceste reactii se vor produce ori de cate ori va fi vorba de o miza mare, de cariera, de ascensiune profesionala sau sociala.

Intre seara zilei de 28 si 29 iulie, nativii vor aborda problema banilor cu toata lumea care le va iesi in cale: prieteni, oameni dragi sufletului lor, copiii, sefii de la serviciu. In principal, se analizeaza caile de conservare a unei situatii (avere, salariu, banii din cont) sau de recuperare a unei pagube, mai putin de un castig prezumptiv.

Sursa: Horoscop Urania

Originals