Horoscop saptamanal Scorpion 22-28 Octombrie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Scorpion (22-28 Octombrie 2016)

Pe 22 octombrie, Scorpionii se vor crampona de o idee, un sentiment ce-i anima, de o stare interioara care-i motiveaza (o amintire, o repulsie, o ranchiuna, un dor). Pe 23, 24 si 25 octombrie (pana la ora 06:17′), contextul afectiv incepe sa joace un rol, din ce in ce mai important in trairile, deciziile si actiunile nativilor.

Horoscop Scorpion

Horoscop saptamanal Scorpion

In zodia lor vor intra, pe rand, pe 23 octombrie, Soarele, ceea ce va reprezenta un factor pozitiv, si, pe 24 octombrie, Mercur, ceea ce va reprezenta veriga slaba din acest angrenaj astral. Cele doua planete se vor apropia, cu fiecare zi, de Luna Neagra, aflata si ea, in tranzit prin Scorpion, ceea ce va permite consolidarea unui trio de temut chiar pentru nativii insisi care nu vor fi, cu totii, in stare sa jongleze cu acest „armament” periculos.

Unii, jucand pe muchia taioasa a acestei posturi astrale, vor starni de partea lor dizgratie, antipatie sau nemultumire. Vor fi si dintre cei care vor risca totul si vor strica totul. Dar, vor fi si castigatori; nu dinte cei tineri si nu dintre cei fara experienta de viata pentru ca, aici, va conta, ca in farmacie, „doza necesara”: un strop te poate face bine, mai mult te poate termina.

Victoria va fi de partea celor care vor umbla cu doze infinitezimale. In acest rastimp, se vor inmulti probleme de imagine si autoritate ale nativilor cu functii si raspundere publica dar si atacurile indreptate impotriva lor.

Intre 25 octombrie (dimineata) si 27 octombrie (pana la ora 16:57′), daca vor fi bani vor fi si prieteni; daca vor fi bani va fi si iubire, anemica si inselatoare, dar…iubire! Intre 27 octombrie (dupa-amiaza) si 28 octombrie, perioada in care nativii vor face efortul de a nu se pierde cu firea si a chibzui. Cei lucizi, care nu vor tine cont de sentimente, pot face fata unui moment stringent din viata lor.

Sursa: Horoscop Urania

Dasha