Horoscop saptamanal Scorpion 16 – 22 Iulie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Scorpion (16 – 22 Iulie 2016)

Între 16 și 17 iulie, vagi tendințe de a pune ordine în relațiile afective care evoluează confuz sau de a reactualiza relațiile întrerupte cu vechii cunoscuți. Discrete sau minore probleme bănești care îi depășesc sau îi iau prin surprindere pe nativi, mai ales dacă este vorba de copii.

Horoscop Saptamanal Scorpion

Horoscop Saptamanal Scorpion

Între 18 și 20 iulie (până la ora 07:00′), puternică dorință de interiorizare, de repliere în universul personal de probleme, de unde și slaba lor disponibilitate de a lua parte la discuții. Contextul astral, lipsit de expansiune, nu reprezintă un suport pentru cei care susțin examene. Într-o astfel de situație, oarecum avantajați vor fi cei care vor susține probe scrise unde, una dintre condiții, este capacitatea de memorizare; pentru un rezultat bun la probele care cer atenție, răbdare, putere de concentrare, fantezie, inspirație Scorpionii trebuie să facă un efort sporit de mobilizare a resurselor interioare.

O stare organică specială, provocată de impactul fazei Lunii Pline din noaptea de 20 iulie, poate fi cauza multor reacții care șubrezesc procesele logice și activitatea mentală, nativii putând ajunge până la crize cunoaștere, revoltă, abandon brusc al unor teme de viață personale.

Din 20 iulie dimineața până pe 22 iulie, ora 12, se identifică două tendințe: prima, privește domeniul public al vieții profesionale unde sunt posibile mici victorii personale, notorietate, comentarii favorabile asupra nativului; a doua privește posibilele furtuni familiale, pe fondul relațiilor dificile pe direcția Scorpion/Leu/Vărsător, ceea ce îi poate face pe unii să aibă reacții violente, disproporționate cu motivul care le generează.

Din a doua parte a zilei de 22 iulie, Soarele va tranzita zodia Leului ceea ce va spori orgoliul și ambiția structurală a Scorpionilor, transformându-i în persoane active, energice, copleșitoare uneori, în intenția de a-și atinge cât mai repede scopul.

Sursa: Horoscop Urania

Elefant.ro