Horoscop saptamanal Scorpion 15-21 Octombrie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Scorpion (15-21 Octombrie 2016)

Intre 15 si 16 octombrie (pana la ora 18:05′), intensitatea Lunii Pline din Berbec isi va pune amprenta pe sanatatea de fiecare zi, prin posibile migrene, enervari, tensiune psihica, insomnii ori, chiar, mici traumatisme in zona capului. Soarele, aflat in tranzit prin casa a XII-a a cerului de nastere al Scorpionilor, le va induce hiperactivitate mentala: ganduri, analize, framantari, calcule, reevaluarea unor evenimente sau a reactiilor unor persoane cunoscute.

Horoscop azi Scorpion

Horoscop saptamanal Scorpion

Din dupa-amiaza zilei de 16 octombrie pana pe 18 octombrie, ora 17:30′, efort major pentru a consolida relatiile in doi (conjugale, mai ales pe fondul unor despartiri, divorturi cu miza materiala mare), asocierile care nu merg in directia dorita si avantajoasa pentru nativ. Incercarea de a le rezolva pe calea dialogului nu va fi una blanda, prietenoasa sau diplomatica ci una transanta, radicala, de-a dreptul intransigenta si/sau ultimativa.

Intre 18 octombrie si 20 octombrie, ora 18:29′, posibile mici castiguri sau limpeziri (fie si pentru moment) a situatiei lor financiare. Din 18 octombrie, Scorpionii vor trebui sa speculeze toate oportunitatile create sau inlesnite de intrarea planetei Venus, Micul Benefic, in Sagetator, combinatie care poate genera castiguri oneste, din munca si prin valorificarea calitatilor profesionale sau prin renegociere, pana pe 12 noiembrie a.c.

Intre seara zilei de 20 si 21 octombrie, ambitii personale exprimate in chip neinspirat.

De aceea, indicat ar fi ca Scorpionii sa nu exprime in mod public sentimentele care ii anima. Dupa cum, ei insisi nu ar trebui sa ia decizii ferme pe baza acestor trairii rascolite de Luna Plina din Berbec care ii incarca cu dorinta de revansa. Posibile surprize pe 15 si pe 20 octombrie legate de locul de munca (o schimbare brusca de regim, de statut, de conducere).

Sursa: Horoscop Urania

kalapod.ro