Horoscop saptamanal Scorpion 13 – 19 August 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Scorpion (13 – 19 August 2016)

Intre 13 şi 14 august (până la 7 dimineaţa), nativii se vor dedica studierii şi rezolvării, pe cale legală, a unor blocaje financiare.

Horoscop Saptamanal Scorpion

Horoscop Saptamanal Scorpion

Ar putea apela la prieteni şi cunoscuţi, dar şansele de a găsi un sprijin real la aceştia sunt slabe sau nesemnificative, între a doua parte a zilei de 14 august şi 16 august (până la ora 15), Scorpionii vor fi tăcuţi, atenţi, receptivi, dar puţin dispuşi să vorbească despre sine şi problemele lor. In atitudinea lor, faţă de un cunoscut sau faţă de un grup de persoane care nu-i mai interesează sau chiar le încurcă planurile, se vor observa refuzuri, dezinteres, “răceală”, indiferenţă,”dizidentă”.

Intre după-amiaza zilei de 16 august şi 18 august (până la ora 19:35), etapă intensă, trăită cu vigoare de către nativii care vor primi direct forţa fazei de Lună Plină în Vărsător, care va opera pe casa a IV-a. In joc vor fi, în afara persoanei lor, cu universul psihic marcat de Luna Neagră în Scorpion, cariera, funcţia, numele, şansa de a se ridica într-o ierarhie socială sau profesională. Ca orice “scară astrală”, ea poate fi pentru unii prilej de urcuş, iar pentru alţii – prilej de coborâş. Nota generală, in afara forţei cu care se va impune în viaţa nativilor, vor fi greutatea existenţială şi vocaţia de etapă de excepţie în biografia personală. Cei ieşiţi din prim-planul vieţii publice ar putea primi – pe relaţiile de familie, de exemplu – un mesaj interesant. Sunt de observat şi notat circumstanţele care se creează în acest răstimp, vorbele care se spun, mai ales cele cu aer de promisiune al celor cu care un Scorpion se intersectează pentru că, pe aceste premise, se vor dezvolta viitoarele succese sau conflicte.

Intre seara zilei de 18 august şi 19 august, posibilitatea de a petrece este limitată de constrângeri sau situaţii de moment care îi vor împiedica pe nativi să-şi dea frâu liber dorinţelor, poftelor şi chefurilor.

Sursa: Horoscop Urania

kalapod.ro