Horoscop saptamanal Scorpion 06 – 12 August 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Scorpion (06 – 12 August 2016)

In ziua de 6 august (pana la ora 20), o adevarata forfota se va instala in relatiile sociale. Nativii se vor intalni cu prieteni mai vechi sau mai noi, vor face schimb de idei si vor incerca sa netezeasca drumul spre cooperare sau activitate ordonata de un scop comun.

Horoscop Saptamanal Scorpion

Horoscop Saptamanal Scorpion

Nu intotdeauna acest demers se va desfasura lin. Vor fi posibile controversele, disputele, reactiile personale sau chiar blocarea cooperarii vizate prin conditii si puncte de vedere care par a fi divergente sau ireconciliabile. Uneori, banii, ca scop in sine, voalat sau declarat, pot fi motivul real al acestor tulburari intense. Nici relatiile afective nu vor fi linistite chiar ele daca nu vor fi la fel de zbuciumate cum vor fi cele patronate de prietenie sau idealuri comune. Un soi de dezordine, de confuzie de amestec greu de decelat la nivelul sentimentelor starnite de comportamentul sau cuvintele rostite, se vor manifesta.

Intre seara zilei de 6 august si 9 august (pana la ora 8 dimineata), va urma o perioada in care nativii vor incerca sa se distanteze de evenimentele recente, sa se calmeze si sa analizeze „la rece” ceea ce s-a intamplat.

Din 9 august (dupa ora 8) pana pe 11 august, ora 21, unii ar putea trai senzatii acute de disconfort interior. Vor fi afectati sufleteste de un fapt, o vorba, un comportament, o stire etc., de cele mai multe ori, in directa legatura cu meseria, cariera, numele ori autoritatea lor publica. Cea mai dificila zi, pe aceasta directie de viata, 10 august.

Intre 11 august, seara, si 12 august, unele persoane pot avea intalniri, discutii sau intretine o corespondenta cu persoane oficiale sau institutii in legatura cu o problema baneasca. Banii vor reveni, in mod explicit, in prim-planul discutiilor intre nativi si cunostintele lor. Indicat ar fi ca Scorpionii sa nu grabeasca lucrurile si sa astepte un context astral prielnic.

Sursa: Horoscop Urania

kalapod.ro