Horoscop lunar Scorpion Octombrie 2016 (horoscop eAstrolog)

Horoscop eAstrolog – Horoscop lunar Scorpion Octombrie 2016

Horoscop lunar Scorpion

Horoscop lunar Scorpion

Dragoste și viața în doi

Pentru viața sentimentală a Scorpionilor, luna octombrie 2016 se împarte în două perioade.

Până la 18 octombrie, Venus, planeta dragostei (care în cazul Scorpionilor este şi stăpâna casei cuplului), se află în Scorpion. Este o perioadă fericită, în care te simţi sexy, ţi se fac complimente şi avansuri, ai o disponibilitate sentimentală mărită şi ţi se ivesc ocazii favorabile împlinirii speranţelor amoroase. Dacă ai deja o relaţie, atmosfera este caldă, veselă şi senzuală.

După 18 octombrie, Venus se va afla în preajma lui Saturn, aşa că este posibil să treci prin momente mai delicate, să încerci senzaţii de singurătate, lipsă de înţelegere, blocaj sau frustrare. Nu este exclus să apară greutăţi financiare în cuplu sau neînţelegeri din cauza banilor.

Muncă și venituri

Fiindcă Marte, stăpânul tradiţional al Scorpionului, se află în Capricorn, semnul său de exaltare, împreună cu Pluto, în octombrie 2016 ai o excelentă capacitate de focalizare pe scopuri, iniţiativă şi dorinţă de a întreprinde lucruri importante, care dau vieţii un sens. Ştii ce vrei, ai strategii bine puse la punct şi foarte multă voinţă.

Primele două decade sunt mai discrete în manifestare şi probabil că nu te scot în luminile rampei. În acest interval poţi, însă, să construieşti din umbră şi să îţi pregăteşti terenul, cu ajutorul abilităţilor relaţionale. Acum interacţionezi uşor cu ceilalţi şi îţi poţi face noi colaboratori sau aliaţi, alături de care vei putea face profit.

Succesul se arată în ultima decadă din octombrie 2016.

Formă fizică și moral

Ai o formidabilă putere de concentrare şi multă tărie de caracter, dar în octombrie 2016 s-ar putea să nu te afli chiar în cea mai bună condiţie fizică.

Nevoia de odihnă şi de relaxare este mai mare în primele două decade, când rezistenţa organismului este diminuată. Eşti mai încordat(ă) decât de obicei, iar încordarea dăunează sănătăţii.

În ultima decadă, forma se ameliorează considerabil.

Sfatul eAstrolog.ro pentru Scorpion în octombrie 2016

Încearcă să fii mai flexibil(ă) şi să nu vezi lucrurile doar în alb şi negru.

Sursa: Horoscop lunar

Matar.ro